ROBERTO BRAVO UIT VALLADOLID

Na verzending van 2017/07/01/caroline-mac-millan-en-de-56ste-geboortedag-van-lady-diana-frances-spencer-princess-of-wales/ zond ik dit bericht aan Mr.Drs. Marc van Hoorn: “Hoi Marc, Ik heb de begrafenis van Kohl niet gezien. Alleen een paar flitsen op het journaal van 13:00. Bill Clinton vond ik great als vanouds. Ook goed dat Medvedev erbij was. Ik zal de dienst binnenkort goed bekijken via youtube. Op dit moment gaan mijn gedachten helemaal uit naar Althorp. Er wordt daar een herdenkingsdienst gehouden met onder meer William en Catherine met de kindjes, Harry, Charles Spencer en de zusters Sarah MacCorquodale en Jane Fellowes. Jane is getrouwd met Robert Fellowes die tijdens het overlijden van Diana Private Secretary to The Queen was. Ik heb van hem indertijd nog een kaartje gekregen namens Her Majesty. In de film The Queen komt Robert Fellowes niet voor als Private Secretary. De filmregisseur heeft gekozen voor de naam Robin Janvrin. Maar die is pas in 1999 aangesteld. Dus twee jaar na 31 augustus 1997. Ik kreeg vandaag ook de beelden door van het bezoek van prins Charles en Camilla aan Canada. Ik begin gaandeweg de indruk te krijgen dat het in het Verenigd Koninkrijk steeds duidelijker wordt hoe de kaarten liggen. De meeste direct betrokkenen zullen mijn boek nu wel gelezen hebben. Morgen ga ik voor de laatste keer van het seizoen 2016/2017 in Fuengirola naar de Nederlandse kerk. Van dominee Peter Hoogstrate uit Ermelo kreeg ik bericht dat hij afgelopen dinsdag al naar Nederland is teruggekeerd nadat er gordelroos bij hem is vastgesteld. Vermoedelijk door Frank Buster. Het wordt dus een dienst zonder preek maar rond de lezing van het boek Prediker 3 uit het Oude Testament. Van het Nieuwe Testament van Diana van december 1996 van de hand van haar echtscheidingsadvocaat Mr Anthony Julius heb ik overigens nog steeds niets vernomen hoewel ik H.R.H. The Prince of Wales en zijn toenmalige Prime Minister daarover reeds in 1998 heb geschreven en Hij daarop ook heeft gereageerd. Ik drink straks graag een biertje met jou en Liza op de Plaza de la Costa del Sol. Ik ga er nu naartoe. JOHN”

Dat hebben wij gedaan en hebben nadien een bezoek gebracht aan de nieuwe eigenaren van Dimona’s Bar. Het is een Engels echtpaar uit Wigan (Engeland) en heten Lee en Nicky. Lee is vooral geïnteresseerd in rugby. Hierdoor kwam het gesprek uit op mijn bezoek met Mark en Ramon aan het politiebureau van Twickenham op 1 augustus 1996. Met die gedachte ben ik vanmorgen met de trein van 08:51 naar Los Boliches gereisd. Zoals beschreven was het een kerkdienst zonder dominee. Ouderling Piet Visser deed de lezingen en Grada Hildering las de teksten voor die Peter Hoogstrate al op schrift had gesteld. Prediker 3 handelde over de tijd. Ik dacht daarbij aan Lady Jane Fellowes tijdens de begrafenis van Diana: “Time is too slow for those who wait. To swift for those who rejoice. But for those who love time is eternity”.

Na de dienst had ik tijdens het koffiedrinken een aangenaam onderhoud met een echtpaar uit Katwijk aan Zee inzake Corporate Governance en ben met bus M120 om 12:14 naar Benalmádena Costa gereisd voor een bezoek aan SPA PRÍNCIPE. Ik heb daar kennisgemaakt met de nieuwe manager Roberto Bravo uit Valladolid. Het was een prettig onderhoud. Daarna heb ik in de saunacabine uitgebreid gesproken met een jong Engels stel uit Birmingham dat hier al jaren woont. Na drie saunagangen bleken alle bezoekers de ‘spa’ te hebben verlaten. Daarna heb ik tot 16:10 bij de bushalte tegenover Hotel Balmoral op de bus gewacht en daar vastgesteld dat Elton John op 20 juli aanstaande een optreden heeft in Marbella. Vanzelfsprekend gingen mijn gedachten daarbij terug naar de kaars die ik op 1 augustus 1996 in Canterbury heb opgestoken. Na aankomst in Torremolinos heb ik nog een kort bezoek gebracht aan Gran Hotel Cervantes.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn gevoerde correspondentie op deze datum vanaf 2 juli 1996 Exploitatielasten2 juli 1996 Mensensmokkel2 July 1997 Lady Diana Frances Spencer, My Queen of England and Wales2 juli 1997 Sterrenslag2 juli 1998 Huwelijksreis2 juli 1998 Raad van Bestuur2 juli 2004 Financieel overzicht2 juli 2010 Verslag 2010 Week 26Zaterdag 2 juli 2011 Paleis Soestdijk ter attentie van de Secretaris/Penningmeester van de Stichting Cervantes BeneluxZaterdag 2 juli 2011 Bezoek aan Velp

En mijn dagelijkse berichtgeving op deze datum op 2 juli 2001 Melding aan Cadans: Mohamed Al Fayed aansprakelijk gesteld voor de dood van mijn Britse Partner2 juli 2002 Bericht aan de Directie 0022 juli 2003 Gran Hermano2 juli 2005 Nieuwe statistieken juli 20052 juli 2006 Herstel van de monarchie in Italië2 juli 2007 The end of a dream, the beginning of a new one2 juli 2009 De Tovenaar van AlkmaarVrijdag 2 juli 2010 Nederland-Brazilië De heetste dag van het jaar 2-1Zaterdag 2 juli 2011 Kerkelijk huwelijk Prins Albert II van Monaco en Maandag 2 juli 2012 ¡España!.