DE EUROPESE STAATSBEGRAFENIS VAN HELMUT KOHL EN LA PAZ DE VALLADOLID

Na verzending van 2017/07/03/reactie-van-grada-hildering/ constateerde ik dat er weer een nieuwe horoscoop was verschenen in De Telegraaf beste Maagd: 3 juli 2017 Onrust kan u ertoe brengen de wijde wereld in te trekken en deel te nemen aan een creatief project. U zult echter liever genieten van de natuur, met uw gezin een themapark bezoeken of gewoon op de bank hangen als u moe bent. Schorpioen: 3 juli 2017 Uw carrière en zakelijke kwesties zullen uw gedachten in beslag nemen. Denk eens na over uw plaats in de maatschappij en over de vraag of u wel goed bezig bent. U kunt dezer dagen een gunstige verandering in gang zetten.

Dat is goed. Daarom heb ik vervolgens naar de volledige televisieweergave gekeken van de Europese Staatsbegrafenis van Helmut Kohl in Straatsburg op 1 juli 2017. Opmerkelijke gasten waren Don Juan Carlos de Borbón y Borbón en Doña Sofía de Borbón y Grecia namens El Gobierno del Reino de España en Mr John Major namens het door William of Orange (King Billy) verenigde United Kingdom.

Vanuit deze gedachte ben ik met bus M120 van 13:52 naar Benalmádena Costa getogen. Daar heb ik om 14:31 bij de receptie van SPA PRÍNCIPE onder het toeziend oog van een Engelse dame uit Londen die haar mobiele telefoon was kwijtgeraakt een getekende en geparrafeerde uitdraai van La Paz de Valladolid overgedragen aan de nieuwe receptioniste ter attentie van D. Roberto Bravo uit Valladolid.