DE TWEEDE DAG VAN DE 101STE NIJMEEGSE VIERDAAGSE, DE DAG VAN WIJCHEN

Na verzending van 2017/07/18/sprookjesachtig/ ontving ik het artikel “Juan Carlos, de Spaanse koning met 5.000 minnaressen” uit het Belgische HLN. Hierin staat Koning Juan Carlos op een foto afgebeeld met Prinses Diana en haar zoontjes William en Harry. Ik heb het bericht even op mij laten inwerken. Daarna ben ik met een kofferlading was naar de lavandería geweest bij het tankstation van Repsol aan de Avenida Carlota Alessandri. Terwijl de was in de droger zat heb ik van 14:30 tot 15:00 twee biertjes gedronken op het dichtstbijzijnde Nederlandse terras. Daar ging het seksverhaal van Juan Carlos al meteen de ronde. Eerlijk gezegd interesseren die seksverhalen mij niet. Ik ben alleen geïnteresseerd in de juridische kant van de zaak en gelukkig met de foto van Juan Carlos en Diana met William en Harry. De vraag is: “Waarover spraken zij? Instituto Cervantes NBL EW?”.

Aangehecht de brief van de Casa Real d.d. 22 mei 1996 gericht aan SEÑOR J.L. VAN DER HEYDEN als Instituto Cervantes Benelux als reactie op mijn brief 9 de mayo de 1996 Manual del Príncipe destinado al Secretario del Príncipe de Asturias. In dit verband heb ik ook nog een brief van Harrods d.d. 13 augustus 1997 gericht aan Mr J.L Van der Heyden Manager Benelux Instituto Cervantes NBLEW (aangehecht). Terzake las ik in de lavandería een artikel over Diana in de ¡Hola! nummer 3802 van 14 juni 2017, pagina 28 waarvan ik de juistheid gedeeltelijk betwist. Bij thuiskomst ontving ik in mijn brievenbus een belangrijke brief van de Gemeente Den Haag naar aanleiding van mijn reactie op de laatste brief die ik van Pauline Krikke heb ontvangen. Zij hebben mijn gegevens geregistreerd onder dossiernummer 1013061. Ook kreeg ik bericht uit Cyprus.

In het artikel in de ¡Hola! nummer 3802 van 14 juni 2017, pagina 28 “PRINCESA DIANA NUEVAS E INESPERADAS REVELACIONES SOBRE SU MUERTE” van de hand van GORDON y GETTY is Dodi Fayed aangeduid als haar “novio”. Dat is onjuist. Die verloving heeft nooit plaatsgevonden. Tevens is de auto waarin Zij is verongelukt aangeduid als de auto van Diana. Ik citeer: “CUANDO el próximo mes de agosto van a cumplirse veinte años de una muerte que conmocionó al mundo, la de la princesa Diana de Gales, han aparecido nuevas e inesperadas revelaciones acerca de ese trágico suceso en un libro escrito por tres periodistas franceses Bruno Mouron, Pascal Rostain y Jean-Michel Caradech, que han tenido acceso a los miles de folios que comprenden la investigación judicial. En el libro, aparte de reafirmar que la causa del accidente fue la velocidad a la que circulaba el chófer de la princesa (Onjuist naar mijn mening, die auto was niet van Haar maar behoorde tot het wagenpark van Hotel Ritz op de Place Vendôme in Parijs) unido a que conducía bajo los efectos del alcohol y que había tomado antidepresivos, se cuenta que el coche había sufrido un accidente años antes y que, según escriben, se encontraba en malas condiciones para circular. Rostain explicaba a Radio RTL: “Tuvo un accidente y dio varias vueltas de campana. Ese coche era chartarra y no debió volver a circular”. En este sentido, un antiguo chófer del hotel aseguraba estos días en un canal de televisión francés que él habría supuestamente advertido a sus  jefes sobre la necesidad de cambiar el coche: “A partir de setenta kilómetros por hora era imposible controlarlo”. Como nuestros lectores recordarán la princesa murió junto a su novio Dodi Al Fayed (Dit bedoel ik dus. Hij was niet haar “novio”, want die zit hier nu dit verhaal te schrijven), cuyo padre, Mohamed Al Fayed, era propietario del hotel  Ritz, de donde la pareja (opnieuw een verkeerde benaming) salió para encontrar la muerte en el interior del puente de Alma, el 31 de agosto de 1997. Por otra parte, sus hijos, los príncipes Guillermo y Harry, participan en el rodaje de un documental para “defender” el nombre de su madre, según ha informado la BBC. “Uno de los elementos en que intervine (en la decisión de participar en el rodaje) es la sensación de que le fallamos cuando éramos más jóvenes – explica el príncipe Guillermo en un momento del documental adelantado por la citada cadena británica -. No la pudimos proteger. Sentimos que, al menos veinte años después, debemos defender su nombre y recordar a todo el mundo el tipo de persona que fue”. GORDON Y GETTY”.

Vanuit deze achtergrond heb ik Al Fayed verantwoordelijk gesteld voor Diana’s overlijden als vermeld in 15 September 1997 The Big Secret on behalf of Ambassador Dame Rosemary Spencer of the United Kingdom in The Netherlands.

Om 15:55 ontving ik dit bericht van mijn agentschap op Cyprus: “Geachte Heer/Mevrouw, OneWorld is een gelicentieerde corporate provider. Onze licentiegever is Cysec http://www.cysec.gov.cy.Volgens hun eisen, voor bedrijven die wij een geregistreerd adres aanbieden, moeten we in onze due diligence-bestanden de volgende documenten hebben: Ingevuld en ondertekend economic profile form; gecertificeerd paspoort kopie van directeur / aandeelhouder / UBO; Certificering van het paspoort kopie kan door een Notaris, Advocaat of Accountant gedaan worden. In het geval van advocaat of accountant hebben we een bewijs nodig van hun kwalificatie of hun registratienummer in het officiële register.In het geval van bedrijven waar wij genomineerde diensten aanbieden, zoals: directeur, secretaris, aandeelhouder, moet de volgende voor een UBO / aandeelhouder worden verstrekt: Ingevuld en ondertekend economisch en klantenprofielformulier; een gecertificeerd paspoort exemplaar (certificering als hierboven); een gebruiksrekening (gas-, water-, licht- of vaste telefoonrekening) – gecertificeerde kopie of origineel, Bankreferentiebrief, Gecertificeerde kopie of origineel, CV. Deze documenten zijn vereist van de UBO, die meer dan 10% van de aandelen bezit. Als de aandeelhouder een bedrijf is, zijn ook de gecertificeerde recente bedrijfsdocumenten nodig. Van de Directeuren hebben we een gecertificeerd paspoort en een gecertificeerde gebruiksrekening nodig (gas-, water-, licht- of vaste telefoonlijn). Alle documenten die hierboven zijn aangevraagd, zijn nodig via scan en in hun originele vorm via post. Volgens de wet, zijn UK limiteds die na oktober 2009 opgericht zijn niet meer verplicht om een secretaris te hebben. U kunt ook zelf een secretaris aanstellen. (Mijn limited is opgericht op 17 december 1997) Als u ervoor kiest uw secretaris aan te stellen en een genomineerde te verwijderen, worden uw jaarlijkse vergoedingen met 100 euro verlaagd. Dan zullen we tevens een Service agreement/overeenkomst opstellen en naar u toesturen voor u om te tekenen. Dit zult u ter zijner tijd ontvangen.”

Dit bericht heb ik om 16:58 ter informatie doorgestuurd naar De voormalige Statutair Directeur van het VNO/NCW Management Centrum De Baak om 17:01 gevolgd door de mededeling “Goedenavond Liesbeth, Laat Jan Toet dit maar doen. JOHN” In dit verband memoreer ik hieronder mijn correspondentie met registeraccountant Drs Jan Toet uit Oegstgeest.

15 oktober 1997 Beleidsplan ter attentie van Drs J.C. Toet, Registeraccountant11 februari 1998 Royale samenwerking ter attentie van Registeraccountant Jan Toet uit Oegstgeest.

Ik had vanmorgen even schriftelijk contact met Janine van de Baak. Zij liet mij weten beschikbaar te blijven voor vragen. Maar het bovenstaande vind ik eerder een verantwoordelijkheid voor jou beste Maagd: 19 juli 2017 Het kan een ingewikkelde dag worden. Als u over kracht en wijsheid beschikt zult u beseffen en aanvaarden dat er fouten worden gemaakt en verkeerd kan worden beoordeeld. Zie erop toe dat uw belangen goed worden behartigd. Schorpioen: 19 juli 2017 Zoek het gezelschap van mensen die u aan het lachen kunnen maken, dan zullen de zorgen die u kwellen minder ernstig lijken. Als een nieuwe aanpak niet te zwaar op uw budget drukt doe dan iets onorthodox voor uw gezondheid.

Ik dien mijn budget zorgvuldig te bewaken. Zodra mijn investering wordt vergoed zal ik overwegen iets onorthodox te doen voor mijn gezondheid. Zo in de geest van die actie rond de Inspirine.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn gevoerde correspondentie op deze datum vanaf 19 juli 1995 Afspraak ter attentie van Directiesecretaresse Karin de Winter van De Baak te Noordwijk19 juli 1995 Observatie ter attentie van de politie te Nijmegen19 July 1997 The English Patient19 July 1997 Business Plan on behalf of Prime Minister Tony Blair of the United Kingdom19 July 1997 The presentation of this evening on behalf of Rachel of the Scientology Church in Amsterdam19 juli 1999 Puntkomma19 juli 2007 Planet Money19 juli2002 Tot wederdienst bereid ter attentie van Drs P. Ottenhoff

En mijn dagelijkse berichtgeving op deze datum op 19 juli 2002 Hoteles Cervantes19 juli 2003 Nosotros mantendremos19 juli 2006 Telecommerce19 juli 2007 Mentor en Weldoeners19 juli 2009 Richard Kay van de Daily Mail opnieuw in beeldMaandag 19 juli 2010 Bericht van de PostcodeloterijDinsdag 19 juli 2011 Jaime Alfonsín, Secretario del Prínipe de Asturias en Donderdag 19 juli 2012 Bericht van Ronald Smit en Raymond Borsboom van Paleis Soestdijk.

Bijlagen: 1996052201CasaReal.JPG, 19960522CasaReal.gif en 1997081301Harrods.JPG