JORGE ZORREGUIETA OVERLEDEN

Ik heb het bericht vernomen dat de heer Jorge Zorreguieta is overleden. Mijn diepste medeleven gaat hierbij uit naar Koningin Máxima, Koning Willem-Alexander en de familie in Argentinië. Na verzending van 2017/08/08/huis-de-voorst-te-eefde/heb ik vanaf 21:15 gekeken naar het tweede deel van de uitzending LADY DI EN DIONNE. Met speciale aandacht voor Diana in de Taj Mahal in India in de huiskleuren van het  Instituto Cervantes Benelux  en Instituto Cervantes Limited (31:37). In de intro zie ik dat Steven Spielberg bij de begrafenis in Westminster Abbey aanwezig was. Ik begrijp nu zijn belangstelling voor mij tijdens het AEPE-congres in Segovia in 2004. De beelden uit Fleet Street herinneren mij aan mijn bezoek aan het Patent Office op 18 april 1997 en St. Paul’s Cathedral aan kerstavond 24 december 1997. Bekende medewerkers aan het programma zijn Penny Junor, Paul Burrell, Richard Kay en Andrew Morton. Richard Kay is de enige Britse journalist die mijn vertrouwen geniet omdat zijn kantoor van de Daily Mail zich tegenover Kensington Palace bevond en het kantoor van NatWest KENSINGTON HIGH STREET.

Met afschuw zie ik de foto op de voorpagina van The Sun met het opschrift ‘DI’S DASH TO DODI’ (31:27). Het leven van Diana werd gemanipuleerd door de pers en daar heeft Mohamed Al Fayed flink misbruik van gemaakt. Op minuut 34:38 zie ik Dionne in KENSINGTON HIGH STREET ter hoogte van het bankfiliaal van Mr Tony Cottrell. In minuut 36 komt James Hewitt in beeld. Zoals bekend heeft die relatie geduurd tot 4 maart 1992, de 75ste verjaardag van mijn vader. Dionne Stax is afkomstig uit Boxmeer. Mijn dichtstbijzijnde cursusplaats was indertijd CUIJK. De FSI-en IES-cursussen (Frans-Spaans Instituut en Institute of English Studies) werden daar gegeven in de basisschool Nienke van Hichtum. Dit brengt mij in gedachten terug naar mijn bezoek aan de schouwburg van CUIJK bij een optreden van Vera Mann in de plaatselijke stadsschouwburg. In dit verband memoreer ik mijn brief die ik 21 jaar geleden heb geschreven: 9 augustus 1997 Diana ter attentie van Liesbeth Halbertsma.

Ik hecht er wel aan dat afspraken worden nagekomen. En zeker op dit niveau beste Maagd: 9 augustus 2017 Ongemakkelijke invloeden spelen een rol en dat zal op uw zenuwen werken. Blijf alert als u bij een riskante onderneming betrokken bent en houdt u aan veiligheidsvoorschriften. Wees ook extra voorzichtig met hete en scherpe voorwerpen. Schorpioen: 9 augustus 2017 Met de nodige inspanning kunnen vorderingen worden gemaakt en als u fair en redelijk onderhandelt kunt u een voorsprong nemen bij een zakelijke deal. Houd u aan de regels in het verkeer en vooral aan de maximum snelheid.

Ik maak op dit momento geen gebruik van een auto. Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn gevoerde correspondentie op deze datum vanaf 9 August 1997 Letter to Elizabeth concerning Diana –   – 9 augustus 1997 Diana ter attentie van Liesbeth Halbertsma9 augustsu 1997 Huis ten Bosch als ‘fata morgana’ ter attentie van Rob Hoogland van De Telegraaf9 augustus 1998 Algemene Beschouwingen 19989 augustus 1999 Friesland Boppe9 augustus 2000 Honi Soit Qui Mal y Pense9 augustus 2010 Uw brief van 20 juli 2010 ter attentie van het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen UWV

En mijn dagelijkse berichtgeving op deze datum op: 9 augustus 2002 The Final Fling9 augustus 2004 Christopher Dodd uit Maidstone in Kent U.K.9 augustus 2005 Oegstgeest9 augustus 2006 Dag van Stratford-on-Avon9 augustus 2007 Afwerking Dianaproblematiek (1)9 augustus 2009 De sterren wijzen weer naar FrieslandMaandag 9 augustus 2010 UnificaciónDinsdag 9 augustus 2011 In Maastricht heeft de opbouw van het Instituto Cervantes Benelux een aanvang genomenDonderdag 9 Augustus 2012 Avegoor in Blenheim Palace.