BOEKHOUDING EN VALKENSWAARD

Na verzending van 2017/08/12/de-schilder-manuel-munoz-ruiz-uit-spanje/ heb ik het boekhoudprogramma ASPERION van Jort Kelder uitgeprobeerd en vastgesteld dat ik opnieuw allergisch ben geworden voor boekhouden. Toen ik na de derde klas van het Nijmeegs Lyceum moest kiezen tussen HBS-A en HBS-B heb ik voor HBS-B gekozen om van het boekhouden af te zijn. Voor zover ik mij kan herinneren was dat het eerste vak tijdens mijn middelbare schooltijd waarvoor ik een onvoldoende heb gehaald op mijn rapport. In die derde klas kreeg ik les van de heer Vrielink. Een aardige man. Maar ik was altijd opgelucht als de les ten einde was. Ik laat de boekhouding dus liever over aan de  Secretaris/Penningmeester van de Stichting Cervantes Benelux of een medewerker als Ruud van der Zalm zodra onze organisatie over financiële middelen beschikt. Vanaf 2003 heb ik alle betaalde facturen bewaard. Die kunnen dus nog altijd keurig worden ingeboekt. De boekhouding van voorgaande jaren heb ik op cd aangeleverd bij het Nederlandse Ministerie van Financiën bij mijn brief 1 januari 2001 Acht jaar Paars en Oranje ter attentie van Minister Gerrit Zalm van Financiën van Het Koninkrijk der Nedcerlanden waarvan de goede ontvangst op 29 januari 2001 onder kenmerk CDV01/0023 is bevestigd door directeur voorlichting J.J.C. Sprenger, zoals wij kunnen zien op 21 februari 2001 Paarse wensen ter attentie van Minister Gerrit Zalm van Financiën van Het Koninkrijk der Nederlanden. Vervolgens werd ik op mijn vaste lijn gebeld door de heer John Spapens uit Valkenswaard. In dit verband heb ik een overzicht samengesteld van mijn documenten waarin Valkenswaard is vermeld. Te beginnen bij 31 juli 1996 Uw Club van Tien Miljoen en eindigend met Zondag 5 augustus 2012 Ondernemerschap en Windsor Castle en Vrijdag 10 augustus 2012 Eton en Eton College.