UITNODIGING VOORZITTERSSCHAP VAN DE NEDERLANDSE CLUB COSTA DEL SOL ONTVANGEN EN TOTAALOVERZICHT VAN DE OP MIJN WEBSITE GEPUBLICEERDE DOCUMENTEN IN 2012

Na verzending van mijn bericht 20170828 Deadline maandag 28 augustus 2017 ontving ik dit bericht van de voorzitter van de Nederlandse Club Costa del Sol:

“10:01 Beste John. Wil jij mijn taak als voorzitter overnemen? Bij mij is de accu beetje leeg, het team vraag ik dan je te ondersteunen tot je een nieuw team hebt gevormd. Ik weet nog wel een paar mensen, waar ik niet mee kan samenwerken maar jij wel. Groet, Jan.” Mijn reactie: “Daar vraag je me wat. Ik zal daar heel goed over moeten nadenken. Ik weet niet of het te combineren valt met mijn functie als voorzitter van de Stichting Cervantes Benelux. Bovendien word ik op 9 november 70 jaar. Vannacht heb ik liggen piekeren of ik vanaf dat moment niet beter in een Nederlands verzorgingshuis kan worden opgenomen. Het zou een goede zaak zijn als ik voor die tijd mijn rechten kan verkopen en mijn verantwoordelijkheden voor de Cervantesorganisatie aan een groep jongere managers kan overdragen. Op dit moment is er al een procedure op dat gebied in werking gezet. Ik heb voor de Engelse Ltd Instituto Cervantes England and Wales een contactpersoon op Cyprus. Hij heet Iohannis Masonos. Inmiddels heeft hij van mij een door onze consul Frank Buster gecertificeerd paspoort ontvangen ten behoeve van de Regering van Cyprus. Die onwikkelingen moeten we dus nog maar even afwachten. Op zich trekt het me wel. Ik denk dat het ook belangrijk is hoe de leden gaan reageren op het interview in de komende DVH. Ik heb de heer Masonos al een exemplaar toegezegd. Maar wellicht is het aardig als hij door jou persoonlijk een exemplaar krijgt toegestuurd. Hij spreekt en schrijft Engels en Nederlands.”

Ik constateer op mijn website thans 14:26 bijzondere aandacht voor Donderdag 16 februari 2012 De cirkel is weer gesloten en Zondag 19 februari 2012 Een bijzonder bericht.

Vanuit deze achtergrond vervolg ik aansluitend aan mijn bericht 20170828 Totaaloverzicht van mijn documenten in 2011 mede ten behoeve van de onderhandelaars op het landgoed De Zwaluwenberg in Hilversum het totaaloverzicht van mijn documenten die ik in 2012 op mijn website heb gepubliceerd vanaf  Zondag 1 januari 2012 Van Huis ter Heide tot Huis ter Duin en Zondag 1 januari 2012 Bezoekverslag Noordwijk tot en met Vrijdag 28 september 2012 De dag van ApeldoornZaterdag 29 september 2012 Kapitaaltekort Spaanse banken 59 miljard euroZondag 30 september 2012 Open dag Huis De VoorstMaandag 1 oktober 2012 Helicopterview en Dinsdag 2 oktober 2012 Naar het beoogde doel.

15:06 Ik constateer nu ook aandacht voor 30 januari 2006 Brief 2 Annual Accounts End of Financial Year, Instituto Cervantes Ltd ter attentie van het Haags Juristen College.