BERICHT AAN DE VOORZITTER VAN DE NEDERLANDSE CLUB COSTA DEL SOL EN MIJN COMMUNICATIE MET HET BUREAU NIEHE EN LANCEE IN HAARLEM

Na verzending van 20170831 Diana 7 dagen die de wereld schokten ofwel twintig jaar ongehuwd weduwnaar heb ik dat bericht alsvolgt doorgestuurd naar de voorzitter van de Nederlandse Club Costa del Sol: “09:24 Goedemorgen Jan, Om even een idee te geven wat mij bezighoudt op dit moment stuur ik je dit berichtje door. Zoals je ziet moet er nogal het een en ander gebeuren alvorens ik mij voor honderd procent op de NCCS kan concentreren. Maar als alle betrokkenen hun verantwoordelijkheid nemen moet dat wel lukken. JOHN L. VAN DER HEYDEN”. In dit verband memoreer ik mijn correspondentie die ik met het bureau Niehe en Lancee heb gevoerd:

 “Instituto Cervantes NBLEW UTRECHT De heer P.F. Claessen Niehe en Lancée cs Schipholpoort 100 2034 MC HAARLEM Datum: 10 november 1997 Betreft: BUSINESS PLAN Kenmerk: ICNBLEW/APM971110 Geachte heer Claessen, Met veel plezier heb ik afgelopen donderdag met u kennis gemaakt op de Koninklijke Watersport Vereniging in Loosdrecht. Ik ben benieuwd of u al in de gelegenheid bent geweest om mijn Business Plan te lezen. Ik heb van u begrepen dat u financiert tot een bedrag van Hfl. 50.000,-. Hoewel ik grootschalig denk, kan dat toch interessant zijn voor de start van het uitzendbureau op Schiphol. Dan heb ik een begin en kunnen we van hieruit gaan bouwen. Uw compagnons van de Amsterdamse Participatie Maatschappij nodig ik ook van harte uit om in de Business te participeren. Het bedrijf wordt ongetwijfeld een groot succes. Zodra de Business over voldoende vermogen beschikt neem ik mij voor ook bestaande bedrijven te acquireren. U treft ze in het beleidsplan aan. Mocht u nog meer informal investors voor ons nieuwe bedrijf weten, dan verneem ik dat graag van u. Ik ben op zoek naar shareholders die het gewoon leuk vinden dit bedrijf samen mee op te bouwen. U straalde al een dusdanig enthousiasme uit dat u mijn volste vertrouwen heeft gekregen. Ik hoor graag nader van u. Wellicht kunnen we binnenkort samen een gesprek hebben met de leiding van Schiphol Airport. Ik heb daar al principe-afspraken gemaakt. Met vriendelijke groet, INSTITUTO CERVANTES HOLDING LIMITED J.L. VAN DER HEYDEN Vice President

UW BRIEF PC/F6530: De heer P.F. Claessen. Niehe en Lancée cs. Schipholpoort 100. 2034 MC HAARLEM. Uw brief PC/F6530. Kenmerk: ICNBLEW/APM971125. Geachte heer Claessen, Uw bovenvermelde brief heb ik in goede orde ontvangen. Uw bijgevoegde brochure heb ik gelezen en vastgesteld dat dit goede perspectieven biedt. Daarom heb ik mij voorgenomen U op korte termijn uit te nodigen voor een rondetafelgesprek met onder meer de heren H. Wijffels, President Directeur Rabobank International, en Mr. P.J. Kalff, Voorzitter van de Raad van Bestuur van de ABN-AMRO bank. De heer Kalff maakt formeel deel uit van het Bestuur van de Stichting Cervantes Benelux. In het vertrouwen u hiermede naar believen te hebben geïnformeerd zie ik met belangstelling uit naar uw reactie op mijn Business Plan dat inmiddels is uitgebreid met een aantal geplande opleidingen vanaf 1 september 1998 op Sparrenheuvel te Zeist. Ons gemeenschappelijk belang ligt echter bij het opstarten van het Uitzendbureau op Schiphol. Ik neem mij derhalve ook voor mevrouw Sylvia Tóth voor bovenvermeld rondetafelgesprek uit te nodigen. Met vriendelijke groet, INSTITUTO CERVANTES HOLDING LIMITED. J.L. VAN DER HEYDEN. Vice President.”

Binnen dit kader heb ik naar aanleiding van mijn gesprekken Koninklijke Watersport Vereniging in Loosdrecht enigszins gelijkluidende brieven gestuurd naar Arbalete Consultancy B.V. in Helmond, Apricot Systems Heemstede, Corporate Integration Consultants Eersel (faxbericht), Corporate Integration Consultants Eersel (brief), HATS Holyday and Travel Services in Limmen en De Heer Johan Hermes te Etten-Leur. Dit is ook alweer bijna twintig jaar geleden en voor mij een manier om over de shock heen te komen. Maar de hierin vermelde voorstellen kunnen nog altijd worden uitgevoerd onder leiding van een deskundig bestuur voor de stichting en voor de holding.