MIJN COMMUNICATIE OP DEZE DATUM

Na verzending van 20170901 Frankrijk-Nederland en de Chinook heb ik een wandeling gemaakt naar de praktijk van Dr Frank Buster. De praktijk is echter wegens ‘onvoorziene omstandigheden” tot en met 4 september gesloten beste Maagd: 2 september 2017 Vrienden kunnen u helpen met een creatief werkstuk of anderen willen u betrekken bij een omvangrijk artistiek project. Bent u eigen baas dan bestaat de kans om in kleine kring een contract af te sluiten. Zwijg er voorlopig over. Schorpioen: 2 september 2017 Er kan dit weekend sprake zijn van verwarring en opwinding en er kan chaos ontstaan. Ergernis en nervositeit kunnen u tot ondoordachte uitspraken verleiden. Ook communicatieproblemen kunnen plotseling een rol spelen.

Dit is een belangrijke waarschuwing. Het is daarom zaak dat ik mijn communicatie zuiver houd.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn gevoerde correspondentie vanaf 2 september 1997 My Lady Di ter attentie van Minister-President Wim Kok van Het Koninkrijk der Nederlanden2 september 1997 Faxbericht aan De Koningin ter attentie van Minister-President Wim Kok van Het Koninkrijk der Nederlanden2 september 1997 Faxbericht aan Eton College ter attentie van Minister-President Wim Kok van Het Ko9ninkrijk der Nederlanden2 september 1997 Faxbericht aan de Minister van Justitie ter attentie van Minister-President Wim Kok van Het Koninkrijk der Nederlanden2 september 1997 ‘The Last Post’ ter attentie van Minister-President Wim Kok van Het Koninkrijk der Nederlanden2 september 1997 Condolences on behalf of The British Embaassy2 september 1997 Machtiging ter attentie van Drs Elizabeth Henriëtte Halbertsma2 september 1998 Vragen PR voor Paul Riegen van De Baak te Noordwijk2 september 1999 Toekomstplannen2 september 2004 Uw aanbieding ter attentie van ICMC Hosting2 september 2004 Zeven jaar ongehuwd weduwnaar 2 september 2005 Post uit Clarence House2 september 2010 Piet Hein Donner en 2 september 2010 FC Cervantes Arnhem.

Tot ziens in PALEIS SOESTDIJK  J.L. VAN DER HEYDEN Voorzitter Stichting Cervantes Benelux