SERVICE AGREEMENTS VERZONDEN NAAR ONEWORLD LIMITED TE CYPRUS EN FACTUREN AAN INTERNED SERVICES VOLDAAN

Beste Liesbeth. Na verzending van 20170904 Van Alphen aan den Rijn tot De Rozentuin in Gouda heb ik alsvolgt gecommuniceerd met de heer Iohannis Massonos van het bedrijf Oneworld Limited op Cyprus: “15:48 Geachte heer Masonos, Ik ontving bericht dat de verzending van De Vliegende Hollander met mijn interview nog vier tot vijf weken op zich kan laten wachten. Daarom stuur ik u hierbij de digitale versie als bijlage. Het interview staat vermeld op de voorpagina en is te lezen op de pagina’s 20 tot en met 22. De serviceovereenkomsten zal ik u per separate post doen toekomen. Vriendelijke groet, J.L. VAN DER HEYDEN Torremolinos Bijlage DVH5-2017.pdf”

en “17:30 Geachte heer Masonos, Ik heb de twee getekende overeenkomsten zojuist (17:00) ter verzending in de brievenbus van het postkantoor van Torremolinos gedeponeerd. Gericht aan het door u vermelde adres. Vriendelijke groet, J.L. van der Heyden”. Vervolgens heb ik de facturen 17059297, 17059778 en 17060235 – totaal EUR 260,51 – aan KPN Internedservices, ofwel IS Group te Purmerend opnieuw vanaf mijn privérekening voldaan. Dit is wat mij betreft de laatste keer. Er dient nu driftig te worden gereorganiseerd binnen het door ons beoogde organisatieprofiel. Op dat vlak ben jij de hoogste autoriteit. Tot ziens in Paleis Soestdijk.