DE DAG VAN DIANA’S BEGRAFENIS IN 1997

Na verzending van 20170905 De Malietoren in mijn dagelijkse berichtgeving ben ik vannacht tot twee uur uit mijn slaap gehouden door een orerende Portugees op de achtste etage direct boven De  Zevende Hemel. Het deed mij denken aan mijn bericht 12 september 2006 Van de Zevende naar de Achtste Hemel maar vond het wel van weinig respect getuigen op zo’n moeilijk moment als deze dag beste Maagd: 6 september 2017 Hoewel u over een stoot energie beschikt wilt u ook ontspannen. Houd er rekening mee dat anderen veel van u kunnen verwachten. U kunt te maken krijgen met een reeks onverwachte persoonlijke plichten voor de dag ten einde is. Schorpioen: 6 september 2017 Een ideale dag om uw ideeën onder woorden te brengen en de mening van anderen te peilen. Het is belangrijk te weten wie er in uw buurt wonen; kent u uw buren niet overweeg dan om eens een bijeenkomst te organiseren.

Ik ben meer gesteld op mijn privacy en voel er weinig voor om in discussie te gaan met medebewoners van Residencia Bellavista. En zeker niet in het Portugees. De meeste bewoners kennen mijn positie al van mijn interview met Roxanna Panero voor Torremolinos Televisión op 28 januari 2014.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn gevoerde correspondentie op deze datum vanaf 6 de septiembre de 1995 Cambio de dirección6 september 1997 Horoscoop6 september 1999 De terugkeer van Don Quichot6 september 1999 De bruiloft van Dulcinea 6 september 2000 Beschouwingen 6 september 2004 Club met nieuwe mensen6 september 2004 De Droom van Rood en Geel6 september 2005 De schoonste stad van Nederland6 september 2006 Together again6 september 2010 Een bijzonder Nederlands-Engels gesprek en 6 september 2010 Retour Torremolinos-Nijmegen. Tot ziens in Paleis Soestdijk