LA VUELTA A ASTURIAS

Na verzending van 20170908 La Vuelta a Gijón met bijlage heb ik de aankomst gezien in de chocoladestad en de Sidra El Gaitero. Mijn meest memorabele herinnering aan die stad is een wandeling over een plein met het etablissement Casón de Jovellanos op maandag 23 juli 2012. Ik werd daar verwelkomd door een groep feestvierende studenten die mij spontaan een glas cider ofwel ’sidra’ aanboden. De specialiteit van de regio Asturië. Morgen gaat de rit opnieuw door dit prachtige ‘Principado’. Daarom memoreer ik mijn correspondentie waarin Asturias is vermeld vanaf 27 maart 1996 Koningsschap ter attentie van De Prins van Oranje tot en met 23 november 2010 Vitesse en het Beleidsplan Cervantes ter attentie van de Heer Hans Nugteren van D66. Ik hoop dat Contador morgen zijn slag slaat en aan de formatie kan beginnen van het CERVANTES Wielerteam. Tot ziens in Paleis Soestdijk.