STUDIEDAG SPAANS IN NIJMEGEN EN DAGEXCURSIE VAN DE NEDERLANDSE CLUB COSTA DEL SOL (2)

Aansluitend aan mijn bericht 20170909 Studiedag Spaans in Nijmegen en dagexcursie van de Nederlandse Club Costa del Sol (1)   doe ik u hiermee kond van het tweede hierin aangekondigde bericht: “19 oktober leuke dagtrip voor u  BESTE NCCS LEDEN Frandalucía: Is een naamcombinatie van Francis Versteeg met Andalucia en organiseert donderdag 19 oktober een nieuwe busdagtrip!  Het kan zijn dat er niet alleen NCCS leden meegaan! We rijden een prachtige nieuwe route waarin we provincies Málaga en Cadiz aandoen. Na een lekkere koffiestop in het typische plaatsje Teba, waar u nog een bezienswaardigheid bent, nemen we een kijkje in het kleine, maar fijne gemeentemuseum. Vervolgens rijden we door een verrassend heuvelachtig landschap waarin de landbouw zorgt voor mooie kleurschakeringen. We brengen een bezoek aan de bijzondere kapel van de patroonheilige van Olvera en rijden via een andere route met oa. kurkeiken richting ons lunchadres in een dorp waar u ook vrije tijd krijgt om lekker rond te struinen. Op de terugweg door het natuurpark kunt u bij helder weer de Afrikaanse kust zien liggen! Vertrek: Torremolinos 8.30, Benalmádena 8.45 en Fuengirola 9.00 uur,  retour 17.30 uur.” Ik heb hierop alsvolgt gereageerd:

“12:30  NCCS DAGTRIP OP 19 OKTOBER  Geachte mevrouw Versteeg, Hiermee meld ik mij aan voor deelname aan de dagexcursie op 19 oktober aanstaande. Ik zal mijn videocamera weer meebrengen om een verslagje te maken voor onze leden. Ik zie uw verdere berichtgeving met belangstelling tegemoet. Met vriendelijke groet, John L. van der Heyden Torremolinos” Tot ziens in Paleis Soestdijk