ARROYOMOLINOS -> MADRID

Na verzending van 20170909 Quirine en Johan Laman Trip vond deze communicatie plaats: “15:56 Goedemiddag John, Hartelijk dank voor de aanmelding! Graag wil ik weten waar je opgehaald wil worden in Torremolinos?! De betaling kan voldaan worden op: ***** Begunstigde; F&M International Ovv dagtrip 19 oktober Leuk dat je de camera weer meeneemt! Hartelijke groeten en tot dan. Francis Versteeg www.frandalucia.com

Mijn reactie: “17:16 Hallo Francis, Ik heb zojuist 39 euro op de rekening van F&M International overgemaakt voor de excursie en de lunch. Aangezien je vertrekt vanuit Torremolinos om 08:30 lijkt het mij logistiek voor jou en de Torremolinosgroep het beste om te vertrekken vanaf de bushalte in Torremolinos Centro tegenover Farmacia Balbuena waar alle bussen stoppen tegenwoordig. Dus niet meer vanuit het busstation. Prettig weekend, JOHN”.

Daarna naar de Vuelta gekeken waarin Alberto Contador de Kroon op het werk heeft gezet. Daarna heb ik vanzelfsprekend naar Blauw Bloed gekeken met Jeroen Snel en Paul Rem in Oranienstein. Gevolgd door de voetbalwedstrijd Excelsior-Vitesse (0-3). De club uit Arnhem was gekleed in de kleuren van het logo van Banda Azul. Banda Azul is een bekende Sherry. Ik verheug mij nu op de wedstrijd tegen Lazio Roma aanstaande donderdag in het Gelredome.”

Vandaag gaat mijn aandacht opnieuw uit naar de laatste ronde in Madrid. Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn gevoerde correspondentie op deze datum vanaf 10 september 1996 The Angel on The Bridge ter attentie van de Directeur van de Centrale Recherche Informatiedienst10 september 1996 Tweede bericht aan de Directeur van de Centrale Recherche Informatiedienst10 september 1996 Overwegingen inzake Strategisch Perspectief 2000 ter attentie van Hare Majesteit Koningin Beatrix der Nederlanden10 september 1996 Convocatie aan Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Johan Friso Bernhard Christiaan David van Oranje-Nassau10 september 1998 Win Win Strategy10 september 1998 Vis schoonmaken en 10 september 2005 Brantsen van der Zyp. Tot ziens in Paleis Soestdijk