BIJEENKOMST IN SEVILLA

Na verzending van 20170913 De State of The Union van Jean-Claude Juncker  heb ik mijn mailbox van cervantes.nu nagekeken. Ik ontving daarin onder meer dit bericht: “Van: Berg, S.R.J. van den (Sjoerd) Verzonden: dinsdag 12 september 2017 17:18 Aan: Berg, S.R.J. van den (Sjoerd) Onderwerp: [Confirmation] Alumni Reunion Sevilla Dear Alumnus, Thank you for your positive response to the alumni reunion taking place in Sevilla this Friday.  I just thought I would send you a quick overview with the venue details and contact information for Boudewijn Grievink (who will be there on behalf of Radboud University).  The important info: Date: Friday September 15th 2017 Time: 19.00 till 21.00  Location: Cerveceria Internacional, Calle Gamazo, 3, 41001 Sevilla Radboud Representative: Boudewijn Grievink. If you have any questions please don’t hesitate to get in touch with Boudewijn. Kind regards and have a great time, Sjoerd. Sjoerd van den Berg, MA | Junior Alumni Officer | Alumni Relations | Department of Marketing and Communications | Radboud University |P.O. box 9102, 6500 HC Nijmegen | |Office days Mon-Tue-Wed-Thu-Fri”.

Ik heb hier alsvolgt op gereageerd: “17:18 Beste Sjoerd, Dank voor dit bericht. Ik zou met alle plezier komen. Als voorzitter van de Stichting Cervantes Benelux zou ik daar heel graag bij aanwezig willen zijn, maar ik heb zojuist een bezoek gebracht aan mijn orthopedist. Ik heb namelijk in mijn militaire diensttijd bij de Cavalerie in Amersfoort een achillespeesblessure opgelopen. Die blessure heeft tijdens het onlangs gehouden congres van de Asociación Europea de Profesores de Español in Las Palmas de Gran Canaria opgespeeld waardoor zelfs een operatie noodzakelijk kan zijn. Ik ben thans dus zeer beperkt in mijn mobiliteit en het spijt mij zeer dat ik niet even naar Sevilla kan overkomen zoals ik al eerder heb gedaan naar Madrid na mijn verblijf op Ibiza. Het bericht komt trouwens erg onverwacht. Als ik dit eerder zou hebben ontvangen zou ik mij daarop beter hebben kunnen voorbereiden. Maar ik ben blij dat jij daar acte de présence geeft en ik hoop dat je er alles aan zal doen om een bijdrage te leveren aan de uitvoering van het beleidsplan Instituto Cervantes Benelux. Dat heb ik daar al in 1992 geïntroduceerd. Ik ben benieuwd naar jouw bevindingen. Laat maar weten wat je hebt kunnen bereiken. Hartelijke groet, John van der Heyden Torremolinos”. Om 18:03 heb ik getracht telefonisch contact op te nemen met Boudewijn Grievink. Movistar liet echter weten dat zijn telefoonnummer bij hen niet bekend is.