VOORUITBLIK OP PRINSJESDAG 19 SEPTEMBER 2017 EN HET BEZOEK VAN KONINGIN MÁXIMA AAN DE VERENIGDE NATIES

Na verzending van 20170915 Verjaardag van Ida Willadsen en Prins Harry heb ik gisteren een controlebezoek gebracht aan het ‘Centro Dental Milenium TORREMOLINOS’. Dat is een goede stap gebleken. Het is een tandheelkundige kliniek van mijn verzekeraar Sanitas, voorzien van alle noodzakelijke faciliteiten en vriendelijk en deskundig personeel. De kliniek staat onder leiding van directora Macarena Ruíz Medina. Ik ben een volledige revisie van mijn gebit met hen overeengekomen. Aangezien koningin Máxima aanstaande dinsdag een bezoek brengt aan de Verenigde Naties hoop ik dat zij daar een goed woordje doet voor de Stichting Cervantes Benelux. Met name ten aanzien van de financiering. Mede gelet op de voorgestelde samenwerkingsvormen dient de Stichting Cervantes Benelux een wereldwijd belang. Aangezien het bezoek samenvalt met de komende Prinsjesdag en wij Haar dus moeten missen aan de zijde van koning Willem-Alexander in de Glazen Koets en de Ridderzaal memoreer ik vandaag in bijlage Dagboek2017091602 mijn documenten waarin Prinsjesdag is vermeld beste Maagd: 16 september 2017 Houd rekening met vertraging, uitstel van diensten en het afzeggen van afspraken. Nieuwe vrienden en sociale contacten kunnen echter deuren voor u openen. Trek u niet terug. Houd rekening met onjuiste of onvolledige informatie. Schorpioen: 16 september 2017 Doe onderzoek naar iets wat u intrigeert. Overtuig u ervan dat mensen kunnen zwijgen als u hen uw zielenroerselen vertelt. Een vroegere geliefde kan proberen de relatie te hervatten. Ga niet uit; men kan u thuis nodig hebben.

Dat is goed. Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn gevoerde correspondentie op deze datum vanaf 16 september 1996 Het juiste effect16 september 1997 Candle in The Wind16 September 1997 ‘Faxbericht aan The Ambassador of the United Kingdom’ ter attentie van Drs P. Ottenhoff16 september 1998 Troonrede 199816 september 1999 Samen fietsen16 september 1999 Vrijstellingsverzoek aan de Open Universiteit van Nederland16 september 2004 Omkooppraktijken 16 september 2004 Nogmaals Bronsgroen Eikenhout en 16 september 2005 Prins Henry Charles Albert David 21 jaar.

Van DE VOORZITTER VAN DE NEDERLANDSE CLUB COSTA DEL SOL ontving ik dit bericht: “11:47 Beste John. Ik ontvang slecht de ingekomen mails vanwege mindere ontvangsten op campings. Betreft vergoedingen, dit gaat helaas niet is besloten in de ALV vanwege het bijna failliet gaan. Groet, Jan.” Mijn reactie: “15:22 Hallo Jan, Wellicht is daar op een andere manier iets op te vinden. In dit verband wijd ik mij thans aan de komende Prinsjesdag. Veel plezier op de camping. Waar sta je? In de buurt van Voorburg? Dat is de woonplaats van onze huidige Minister van Justitie. Hartelijke groet, JOHN”

Bijlage: Dagboek2017091602