OPNIEUW ‘DOWN UNDER’

Na verzending van 20170921 The Angel on The Bridge en Koningin Máxima in New York heb ik gekeken naar het programma This is your life uit 1997 over de Australische zangeres Judith Durham van de zanggroep The Seekers die ik samen met mijn toenmalige maatje Frans Hendriks uit de Daltonstraat in Nijmegen in augustus 1965 heb leren kennen in de Marquee Club in Londen waar zij toen het lied A world of our own ten gehore hebben gebracht. Ik kan het mij nog herinneren als de dag van gisteren. Dat was het begin van mijn Britse avontuur. Frans had toen last van slaapwandelen. Wij logeerden in Bedford Square. Niet ver van Tottenham Court Road waar ik toen ook de LP ‘Help’ van The Beatles heb gekocht en een jaar later ben teruggekeerd voor ‘Revolver’. Opnieuw terugkeren dus.

En zo ligt alles in de taal besloten beste Maagd: 22 september 2017 Er is sprake van verandering. De nadruk ligt op uw financiën en bezit. Zoek een deeltijd- of volledige baan als u uw inkomen wilt aanvullen. De waarde van uw huis vergroten zal het nodige denkwerk, tijd en energie van u eisen. Schorpioen: 22 september 2017 Tegenstrijdige invloeden kunnen u uitputten, terwijl uw drive en energie juist groot zijn. De kosmos dringt er op aan te ontspannen en de fysieke en mentale batterijen op te laden. Doe wat u leuk vindt, dan blijft u enthousiast.  

Dat is goed. Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn gevoerde correpondentie op deze datum vanaf 22 September 1996 ‘Ambasadorship’ on behalf of Lady Diana Frances Spencer Princess of Wales22 September 1997 ‘Faith, Hope and Love’ on behalf of Prime Minister Mr Tony Blair of the United Kingdom22 september 1998 Strijdvaardigheid22 september 1999 De Rozenboom22 september 2000 Vlieg er eens uit 22 september 2004 ‘Connecting Networks’ ter attentie van Harry Starren van De Baak te Noordwijk en Driebergen22 september 2004 ‘Hart van Nederland’ ter attentie van Prof.Dr J.G. Knol22 september 2005 Boris Dittrich, Frank de Grave en Gijs van Amstel22 september 2006 Uitnodiging aan mijn Collega Liesbeth Halbertsma en 22 september 2010 De start van een nieuwe wereldwijde organisatie.