DERDE NEDERLANDSE WERELDKAMPIOEN WIELRENNEN OP DE WEG, BLAUW BLOED IN NEW YORK EN DE ROMERÍA DE SAN MIGUEL

Aan: De voormalige Statutair Directeur van het VNO/NCW Management Centrum De Baak CC De Secretaris/Penningmeester van de Stichting Cervantes Benelux,  Pia Dijkstra, De Voorzitter van de Verniging Docenten Spaans in Nederland, De Voorzitter van de Nederlandse Club Costa del Sol en Liselore van der Heijden.

Waarde Collegae, Na verzending van 20170922 Burgemeester Pauline Krikke zag ik op de Nederlandse televisie hoe Chantal Blaak uit Rotterdam na in ’s-Heerenberg het Nederlands kampioenschap wielrennen op de weg in het Noorse Bergen de wereldtitel greep. De derde Nederlandse regenboogtrui na Annemiek van Vleuten en Tom Dumoulin. Daarna heb ik Blauw Bloed in New York gezien met veel bekende plekjes en tal van bekenden als Koningin Máxima (Verenigde Naties en Villa Eikenhorst), Koning Willem-Alexander (bezoek aan Arnhem voor de officiële opening van het vernieuwde provinciehuis en een verrassingsbezoek aan Apeldoorn voor een project van het Oranjefonds. In dit verband ben ik benieuwd of er al initiatieven zijn ontplooid tot de instelling van het Cervantesfonds. Nu ik de koning in die Audi zie rijden met kenteken AA 86 heb ik goede hoop. 1986 is immers het oprichtingsjaar van don Quijote en de Stichting Beroepsgerichte Opleidingen (SBO), Koning Filip en Koningin Mathilde van België in de provincie Namen, Prins Harry in Toronto, Rob Jetten en overige parlementsleden van D66 (08:30), 08:58 het stofzuigen van de rode loper, 09:16 “en de hele kapel gaat er nu weer overheen”, 09:25 poging twee van het stofzuigen  van de rode loper, 10:23 Annemarie Jorritsma 14:27 Prinses Mabel. 15:56 Central Park. 16:14 Bill Gates. 17:37 Gesprek Jeroen Snel met Máxima over haar missie. Ik hoop van ganzer harte dat zij nu ook de missie gaat oppakken van de Stichting Cervantes Benelux zoals dat in mijn Mission Statement is vermeld onder het motto Ethiek, Integriteit en Menselijke Waardigheid. “We doen dit werk om eigenlijk overbodig te zijn” zegt Máxima.

Waar de ene deur zich sluit gaat een andere deur weer open. Ik hoop dus dat dat vanaf heden de deur wordt van de Stichting Cervantes Benelux. 19:02 Minister-President Mark Rutte van het Koninkrijk der Nederlanden voor de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties. 21:03 Broadway. 22:14 Prins William, Koningin Elizabeth II, Prins Charles en Prins Philip van het Verenigd Koninkrijk. 25:58 Koning Felipe VI en Koningin Letizia van Spanje. 27:42 Groothertogin Maria Teresa van Luxemburg. 29:25 Nogmaals Prins William. 29:50 Koning Willem-Alexander in Groningen. 30:15 Prinses Beatrix in Amsterdam. 30:35 Jeroen Snel en ons aller Paul Rem reizen vanuit Paleis Het Loo naar Dillenburg. 31:02 Op deze plek had ik tijdens mijn bezoek met Drs T. Breuker uit Groningen na een gesprek op die plaats met museumdirecteur Ter Molen op zaterdag 10 juli 2004 een gesprek over ‘de godin van de jacht’. Ook heb ik daar gesproken met een paleiswacht uit Saoedi Arabië. 31:07 Portret van Willem van Oranje. 32:35 Onthulling standbeeld Willem van Oranje door Koningin Beatrix in Dillenburg op vrijdag 29 september 2000.  33:35 Prinses Irene Rome 1964. Volgende week in Blauw Bloed aandacht voor Prins Carlos de Borbón-Parma. Vandaag vindt hier de Romería de San Miguel plaats. Hiervan een momentopname.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn gevoerde correspondentie op deze datum vanaf 24 september 1997 ‘Research voor Beleid’ ter attentie van Liesbeth Halbertsma24 september 1998 Familieberichten24 september 1998 The Angel on The Bridge24 september 1999 Aftellen24 september 2004 De spijker op zijn kop24 september 2005 ‘Eight years later’ on behalf of His Royal Highness The Prince of Wales24 september 2006 Ernst Hirsch Ballin en Pieter Winsemius en 24 september 2010 eCommerce en John Stevens.