Z.K.H. PRINS CARLOS DE BOURBON PARMA

Na mijn zesde fysiotherapiebehandeling in Santa Elena kom ik nog even terug op hetgeen ik in mijn bericht 20170925 Van Cervantes.nu tot Curriculum.nu heb gesteld: Schorpioen: 25 september 2017 Los problemen met naasten op, zeker als u het gevoel hebt dat ze over u heen lopen. Nodig vrienden uit voor een glas als u zich eenzaam voelt. Neem niet te snel de leiding van een club op u; het kan financiële consequenties hebben.  

De astroloog doelt hier vermoedelijk op de Nederlandse Club Costa del Sol. Ik kan mij inderdaad geen financiële risico’s veroorloven. Bovendien is een bestuursfunctie in deze vereniging juridisch onverenigbaar met mijn functie als voorzitter van de Stichting Cervantes Benelux. Ik ben echter bereid om die verantwoordelijkheid over te dragen aan iemand met een koninklijke statuur. In dit verband heeft Jeroen Snel mij in Blauw Bloed in New York op een nieuw idee gebracht door zijn aankondiging van de aandacht voor Prins Carlos de Borbón-Parma in de komende editie. Ingeval Máxima niet in de gelegenheid is om mijn verantwoordelijkheden over te nemen is de oudste zoon van Prinses Irene een belangrijk alternatief. In dit verband memoreer ik mijn documenten waarin Prins Carlos is vermeld.

28 maart 2000 Retour Nijmegen-Wassenaar II –  8 juli 2000 Vertrouwen –  24 september 2004 De spijker op zijn kop8 februari 2008 CMS Derks Star Busman en  Vrijdag 11 mei 2012 De stip aan de horizon.

In dit verband zond ik Mr Drs Marc van Hoorn zojuist dit bericht: “17:23 Ik heb een nieuwe tandarts. Een schitterende kliniek hier in Torremolinos van Sanitas in de Calle Hoyo. Ze gaan mijn hele gebit reviseren voor 895 euro als verzekerde bij Sanitas. Ik heb besloten die verzekering nog minstens een jaar aan te houden. Vanmiddag heb ik ook de zesde fysiotherapeutische behandeling van mijn achillespees achter de rug in Santa Elena. Mijn aandacht gaat thans uit naar Prins Carlos, de oudste zoon van Prinses Irene en broer van Carolina, Margarita en haar tweelingbroer Jaime.”

Ik verzoek jou hiermede terzake de nodige stappen te zetten.