HET KABINET RUTTE III ALS VERVOLG OP DE ‘MAGICAL MYSTERY TOUR’

Na verzending van 20171020 Dagtocht NCCS  gaat mijn aandacht thans uit naar Dit zijn de zestien ministers van Rutte III. Ik citeer:

“Updated Gisteren, 21:03 Gisteren, 20:23 in BINNENLAND DEN HAAG – Het nieuwe kabinet telt zestien ministers. Zes voor de VVD, vier voor zowel het CDA als D66 en twee voor de ChristenUnie. De Telegraaf zette ze voor je op een rijtje.

Mark Rutte Door de VVD voorgedragen als minister van Algemene Zaken en minister-president van een kabinet van VVD, CDA, D66 en ChristenUnie – Halbe Zijlstra Door de VVD voorgedragen als minister van Buitenlandse ZakenEric Wiebes Door de VVD voorgedragen als minister van Economische Zaken en Klimaat – Bruno BruinsDoor de VVD voorgedragen als minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Cora van Nieuwenhuizen Door de VVD voorgedragen als minister van Infrastructuur en Milieu – Sander Dekker Door de VVD voorgedragen als minister voor Veiligheid en JustitieHugo de Jonge Door het CDA voorgedragen als vicepremier en minister van Volksgezondheid, Welzijn en SportWopke Hoekstra Door het CDA voorgedragen als minister van FinanciënAnk Bijleveld-Schouten Door het CDA voorgedragen als minister van Defensie – Ferdinand Grapperhaus Kajsa Ollongren Door D66 voorgedragen als vicepremier en minister van Binnenlandse Zaken en Wonen – Sigrid Kaag Door D66 voorgedragen als minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking – Wouter Koolmees Door D66 voorgedragen als minister van Sociale Zaken en WerkgelegenheidIngrid van Engelshoven Door D66 voorgedragen als minister van onderwijs belast met hoger onderwijs. Persoonlijke toevoeging: Ingrid van Engelshoven is vermeld in 14 april 2010 Alexander Pechtold en de codes 361106 en 9506419 april 2010 De groene loperMaandag 11 oktober 2010 Rondom Paleis Huis De Voorst te EefdeMaandag 21 februari 2011 Terug uit GranadaZaterdag 17 december 2011 Piet Hein Donner, Onderkoning of Collega?Maandag 9 janauri 2012 Sociale Zaken, Werkgelegenheid en Koninklijke OntwikkelingenDinsdag 24 januari 2012 Beatrix, Oranje onder vuur Deel 4 en de themadag over de Europese Schuldencrisis te CulemborgZondag 22 april 2012 Hervormen.nu en Cervantes.nuVrijdag 11 mei 2012 De Stip aan De HorizonZaterdag 26 mei 2012 Ad Kreuger en het Adres Neude 30C te Utrecht.

Carola Schouten Door de ChristenUnie voorgedragen als vicepremier en minister van Landbouw, Voedselkwaliteit en Regio – Arie Slob Door de ChristenUnie voorgedragen als minister van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur belast met primair en voortgezet onderwijs.

En de staatssecretarissen. Updated Gisteren, 21:09 Gisteren, 20:57 in BINNENLAND DEN HAAG – Het nieuwe kabinet telt acht staatssecretarissen. De VVD levert er drie, CDA en D66 elk twee en de ChristenUnie een. De Telegraaf zette ze voor je op een rijtje.

Mark Harbers Door de VVD voorgedragen als staatssecretaris van Veiligheid en JustitieTamara van Ark Door de VVD voorgedragen als staatssecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid  – Barbara Visser Door de VVD voorgedragen als staatssecretaris van Defensie – Stientje van Veldhoven Door D66 voorgedragen als staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu – Menno Snel Door D66 voorgedragen als staatssecretaris van Financiën – Raymond Knops Door het CDA voorgedragen als staatssecretaris van Binnenlandse Zaken en KoninkrijksrelatiesMona Keijzer Door het CDA voorgedragen als staatssecretaris van Economische Zaken . Persoonlijke toevoeging: Mona Keijzer is vermeld in Zaterdag 12 mei 2012 Radio Nederland Wereldomroep en het afscheid van Wim Huinck op 14 maart 1998 in Slot Zeist –  Dinsdag 15 mei 2012 Hoe is het toch met Willibrord Frequin? en Dinsdag 12 juni 2012 Onze Vijfde Handelspartner Paul Blokhuis Door de ChristenUnie voorgedragen als staatssecretaris van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn gevoerde correspondentie op deze datum vanaf 21 oktober 1996 De laatste brief aan Drs T. Breuker te Groningen21 oktober 1997 De Droom is Vrijheid21 oktober 1997 Een financier21 oktober 1998 Dank aan mevrouw J. de Klein in Utrecht21 oktober 1998 Leo21 oktober 1998 Op Reis21 oktober 1999 Schreiner en Cervantes21 oktober 1999 Uitbreiding Netwerk21 oktober 2010 Managementproject Bedrijfscommunicatie ter attentie van de Secretaris van het College van Bestuur van de Radboud Universiteit.