MINISTER-PRESIDENT MARK RUTTE AAN HET WOORD

Na verzending van 20171101 Van der Heyden-Van den Broek  heb ik  Minister-President Mark Rutte aan het woord gezien en gehoord. Ik verwijs hiertoe naar nos-debat-regeringsverklaring/02-11-2017. Veel aandacht constateer ik voor de rol van het Nederlandse bedrijfsleven als kurk waarop de Nederlandse economie moet drijven. Afgelopen zondag heb ik in Albufeira tot diep in de nacht gediscussiëerd en mij gerealiseerd hoe sterk ik ben beïnvloed door mijn werkzaamheden voor de Baak/VNO-NCW. Ik doe hierbij daarom ook een bijzonder beroep op mijn collega Liesbeth Halbertsma om vanuit deze sector uitvoering te geven aan het Beleidsplan Instituto Cervantes Benelux. 13:15 De debatten zijn thans tot 14:00 geschorst. Ik heb nog niet veel nieuws kunnen constateren met betrekking tot de continuïteit van ons beleid. Als prioriteiten heb ik geconstateerd: 1. Belastingen 2. Arbeidsmarkt en zorg 3. Onderwijs 4. Justitie. Volgens de Minister-President gaan gepensioneerden erop vooruit. Hierbij vraag ik mij af of er terzake al een regeling is getroffen voor de 70-jarige voorzitter van de Stichting Cervantes Benelux vanaf volgende week 9 november 2017 en zag ik ook dat onze partijgenoot Kees Verhoeven in beeld werd gebracht en vraag ik mij af of Kees Verhoeven daarbij een belangrijke rol kan vervullen. Daarom memoreer ik mijn documenten waarin Kees Verhoeven is vermeld: Maandag 1 augustus 2011 Het ForumDinsdag 7 februari 2012 Bezoek aan ScherpenzeelZaterdag 18 februari FrisoZaterdag 25 februari 2012 Aanmelding symposium ‘Duurzaam ondernemen over grenen heen’ op 7 maart 2012 verzonden8 maart 2012 NS Keuzedag ExtraZondag 24 juni 2012 AmaraguaZaterdag 25 augustus  2012 Alexander Pechtold Minister-President van Het Koninkrijk der Nederlanden.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn gevoerde correspondentie vanaf 2 november 1995 Uitnodiging2 november Grondwetswijziging2 november 1996 Voorheen James Hewitt Nu Lady Diana Van der Heyden Spencer2 november 1999 Bedrijvenbestand en 2 november 2005 Uittreksel Bevolkingsregister.