DE VIJFDE VERJAARDAG VAN MIJN JONGSTE KLEINZOON JASPER EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 27 JANUARI VANAF 1995

Op 27 januari 2013 zag mijn jongste kleinzoon Jasper het levenslicht in New York. Reden dus om vandaag feest te vieren. Dit wordt dus een zeer memorabele datum. Mijn hartelijke gelukwensen gaan daarom vandaag uit naar Ramon en Femke en hun gezin en naar al hun dierbaren die hen omringen in het verre Hong Kong. Na vele jaren individualistisch bezig te zijn geweest vind ik dat deze informatie nu wel eens kan worden gedeeld. Ramon is na zijn studie voor architect op de TU Eindhoven in dienst getreden van het architectenbureau UNStudio van Ben van Berkel in Amsterdam. UNStudio staat voor United Network Studio. Ik ben er als zogenaamde ‘spin in het web’ trots op dat mijn jongste zoon deel uitmaakt van dit netwerk. Thans heeft hij een andere werkgever.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik aansluitend aan Mijn documenten d.d. 26 januari vanaf 1994 mijn gevoerde correspondentie vanaf 1995 ’t Suideras en zijn bewoners1996 Instituto Cervantes Benelux1997 Betaling op Rekening 66834465 van de National Westminster Bank te Folkestone1997 Report 4A – My next station will be Victoria Station1997 Bank account Folkestone1997 Fax message to Mr Alan Beer of NatWest in Folkestone1998 Een droom van rood en geel1998 Brief Letters to Diana Princess of Wales1998 Faxbericht Letters to Diana Princess of Wales1998 Contacten1999 Verhuisbericht 1999 Sofinummer 0681 87 0381999 Hotel Cervantes1999 Dank2000 Building the holding III2004 Reunion & Change Management2005 Utrecht-Nijmegen2005 De grootste Nijmegenaar.

En mijn dagelijkse vastlegging op deze datum vanaf 2003 Stabiliteit en daadkracht2006 Asociación Europea de Profesores de Español2006 Stille zondag2009 Up to date –  Telefónica niet in gebreke2011 Van Boldrik en het Sport’s Palace en 2012 Breedveld, Onderwijs, Financiën, Economie en Sociale zaken.

Na verzending van bovenstaand bericht werd ik vijf minuten later op mijn vaste lijn van Telefónica gebeld door Frau Aderholt aus Berlin van de Norddeutsche Klassenlottterie. Zij had een Spezial Angebot voor mij. Het gaat om een prijs van enkele miljarden. Maar in verband met mijn huidige budgettaire beperkingen heb ik daarvan moeten afzien. Ik heb steeds aardige gesprekken gevoerd met Frau Aderholt. Daarom heb ik een overicht geptoduceerd van mijn documenten waarin Frau Aderholt is vermeld. Beginnend met Voetbalmanagement. In dit verband werd ik werd om 10:00 gebeld door FRAU LUDWIG van de Nordwestdeutsche Klassenlotterie in Berlijn. Ik heb besloten weer een halfjaartje mee te spelen ad EUR 72,25 per maand. Mijn eerste contact met deze organisatie is indertijd gelegd door FRAU ADERHOLT als vermeld in Voetbalmanagement, Toledo, Elizabeth, Een ritje naar Utrecht, Een telefoontje uit Berlijn en 2010 Belangrijke ontwikkelingen. Ik werd wederom aangesproken met HERR VON HEYDEN en gecomplimenteerd met mijn “SUPER DEUTSCH”. Ik heb hen in kennis gesteld van mijn mobiele telefoonnummer als vermeld op mijn visitekaartje met de informatie van mijn boek, zodat zij mij kunnen bereiken zodra ik in de prijzen ben gevallen. Ik heb voor een halfjaar ingeschreven. Tot en met maart 2012.

13:00 Na verzending van bovenstaande bericht gaat de aandacht op mijn website uit naar Brief 5 tot en met  ¡Viva Ibiza!