MIJN DOCUMENTEN D.D. 9 JANUARI VANAF 1996

Aansluitend aan mijn bericht Mijn documenten d.d. 8 januari vanaf 1997 gaat mijn aandacht thans uit naar Huis de Voorst in Eefde. Nog bekend uit de tijd van Pim en Margit Kaper. In dit verband zag ik gisteravond deze toespraak van Koning Felipe VI op een bekende plaats: de troonzaal van het Palacio de Oriente in Madrid. In aanwezigheid van zijn ouders Koning Juan Carlos I en Koningin Sofía. Ook zag en hoorde ik Prins Constantijn in het programma van Eva Jinek inzake een groep starters waarmee hij binnenkort naar Las Vegas vertrekt in de Verenigde Staten van Noord-Amerika. Binnen het kader van de uitreiking van de Golden Globes in Hollywood was Oprah Winfrey een opmerkelijke verschijning. Steven Spielberg heb ik daar deze keer gemist.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn gevoerde correspondentie op deze datum vanaf  1996 Familiegeschiedenis2000 Persoonlijkheidstest2006 Bezoek aan de Engelenburg.

En mijn dagelijkse verslaglegging op deze datum vanaf 2002 Vertrek George Carey2007 Brand in Málibu en de installatie van Thom de Graaf als Burgemeester van Nijmegen2008 Ken Wharfe gehoord in The Diana Inquest2009 Inauguratie President Barack Obama van de Verenigde Staten van Noord-Amerika op 20 januari 20092010 Bezoek aan Ryokan De Bronsbergen2011 Het laatste couplet en 2012 Sociale zaken, werkgelegenheid en koninklijke ontwikkelingen.