VERMOGENSBEHEER EN OPENHARTIG INTERVIEW MET KONINGIN ELIZABETH

09:00 Na verzending van Annual Return Instituto Cervantes Ltd England and Wales geaccepteerd door Companies House in Cardiff, Carles Puigdemont gaat Catalonië regeren vanuit Brussel, de negentigste verjaardag van mevrouw Mandemakers en juwelenroof in de Ritz in Parijs heb ik de beelden opnieuw gezien op het NOS Journaal. Het blijkt dat vijf zwaar bewapende overvallers het hotel zijn binnengedrongen via de deur van de sluiproute van D&D op 31 augustus 1997. Volgens het journaal zijn drie van de vijf rovers gearresteerd. Er is dus weer werk aan de winkel voor de Franse justitie. Ik ontving het boletín informativo van de Asociación Europea de Profesores de Español.

Om klokslag 14:00 werd ik gebeld door Marjolein Bartelds op mijn Spaanse mobiele telefoon. Ik ontving de factuur van de Vereniging Docenten Spaans in Nederland ten behoeve van het Instituto Cervantes Benelux. Deze factuur heb ik om 15:43 uit privémiddelen voldaan. Ik hoop en verwacht dat bestuur en leden van de VDSN thans in goede samenwerking met de overige betrokkenen overgaan tot de uitvoering van het Beleidsplan Instituto Cervantes Benelux. In dit verband heb ik vervolgens mijn bezoekverslag aan Utrecht en Amsterdam op 28 december 2017 aan het internet toevertrouwd. En van Huis de Voorst kreeg ik een reactie op mijn berichtje van de afgelopen week.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn gevoerde correspondentie op deze datum vanaf 1995 Tu carta del 3 de enero1996 Beleidsontwikkeling BuZa1996 Beleidsontwikkeling EZ1997 Huwelijk1997 Humor1998 Keizerlijken Bloede1999 Tweede Symfonie2000 De klop op de deur2001 Inkrimpen en opnieuw beginnen2001 Diarama2004 Pacificatie2005 Ahead again2008 Prioriteit Number One.

En mijn dagelijkse verslaglegging op deze datum vanaf 2002 Op een onbewoond eiland2003 Hart van de Europese Unie2007 Organisatie-opbouw2008 Prioriteit Number One2009 Golden Globe voor Steven Spielberg2010 Schavuit van Oranje Deel 22011 Inzake migratie Cervantes.nu en 2012 Al Fayed achter de tralies.

10:00 Na verzending van bovenstaande berichtgeving zag ik een openhartige Koningin Elizabeth II op het NOS Journaal.  In dit verband memoreer ik mijn brieven die ik Her Royal Majesty vanaf 27 augustus 1997 heb doen toekomen: Honourable proposalLetters to Diana Princess of WalesRequest for a Royal Recommendation en P.O. Box 689 Utrecht.

10:16 P.S. Het doet mij deugd dat de buit is teruggevonden. Het wachten is nu op de beloning voor de gouden tipgever.

Vervolgens las ik in de Telegraaf: “‘Vermogensbeheerder koninklijk huis verdacht van fraude’ In dit verband heb ik een overzicht geproduceerd van mijn documenten waarin de term ‘vermogensbeheer’ is vermeld beginnend met Instituto Cervantes Holding Limited en eindigend met Alexander Pechtold Minister-President van het Koninkrijk der Nederlanden.

Alexander Pechtold heeft volgens mijn informatie echter gekozen voor een andere ‘job’.