DIONNE IN HET WIT, MIJN CORRESPONDENTIE MET KONING FELIPE VI VAN SPANJE TER ATTENTIE VAN RAFAEL DEL MORAL EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 13 JANUARI VANAF 1997

Na verzending van Vermogensbeheer en openhartig interview met koningin Elizabeth heb ik een kort bezoek gebracht aan het medisch centrum Montemar gevolgd door een saunabezoek in Hotel Amaragua. Vervolgens zond ik Rafael del Moral dit bericht: ¨20:58 Querido amigo Rafael: Para facilitarte la invitación a Don Felipe y Doña Letizia te envío mi correspondencia con el actual Rey de España: Manual del PríncipeInvitaciónTender la puenteAudiencia“.

Daarna heb ik mijn buren bezocht omdat ik mij zorgen maakte over hun gezondheid. Maar zij kregen gelukkig bezoek uit Sevilla. ‘Twee zusters’ in het Spaans is ‘Dos Hermanas’. Dat is een voorstad van Sevilla die ik heb bezocht op 25 mei 1992. Mijn verslag hiervan is te vinden op Los Geranios Dos Hermanas Sevilla.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn gevoerde correspondentie op deze datum vanaf 1997 Rennert Bilingual and Pitman London1997 Instituto Cervantes Benelux & United Kingdom on behalf of Amanda Lovell Pitman London1998 Love letters in the sand1999 Een vragende oogopslag – vergeten2000 Kwaliteitsinstituut2004 Handelsmerk Instituto Cervantes (1) ter attentie van Knijff & Partners2004 Finishing touchBrieven aan Breuker2005 Eén voor allen2005 Back to basics2006 ADSL-verbinding.

En mijn dagelijkse verslaglegging op deze datum vanaf 2007 Tjeb Maris2008 Bezoek aan Yoyo Olivier2009 Colloquium van de Asociación Europea de Profesores de Español in Buenos Aires2010 Crisis in de Residentie van het Koninkrijk der Nederlanden en 2012 Een zware verantwoordelijkheid.