VERJAARDAG PRINSES MARGRIET (75): MIJN DOCUMENTEN D.D. 19 JANUARI VANAF 1997 EN HET LICHT OP MUSIS SACRUM IN ARNHEM

09:00 Na verzending van Richard D. Lewis en mijn documenten d.d. 18 januari vanaf 1997 – In Memoriam Peter Scholten  heeft mijn computerdeskundige José Carlos Lodeiro gistermorgen Skype voor mij ingesteld op mijn nieuwe computer. Ik heb hem een exemplaar van mijn boek laten zien waarvan hij de streepjescode heeft gescand. Vervolgens trof ik op het bureaublad mijn document Dou uit Hummelo aan.

Ik citeer: “Donderdag 31 januari 2002 Alle bij mijn boek betrokken koninklijke hoogheden zijn inmiddels in Amsterdam gearriveerd. Alleen van Prins Charles heb ik nog niets vernomen. Wellicht is Vera Mann een goede gezelschapsdame voor hem. Ik heb mij bereid verklaard om zaterdag als getuige op te treden bij Het Huwelijk. De kroonprins was echter bang voor een precedent. Alles heeft zijn tijd nodig. Maandag kom ik weer naar Spanje. 00.12 Terug uit Wellecom. Met de trein van 14.11 naar Velp vertrokken. In de trein van Nijmegen naar Arnhem raakte ik in gesprek met drie ‘English gentlemen’. Ik heb hen mijn ‘secret’ verteld en mijn berichtgeving terzake aan Foyles. “It’s the most important bookstore in Britain” werd mij verteld. “Yes, and Trafford Publishing in Victoria is the most important publisher in the World”, was mijn reactie. Ik heb hen nog laten weten dat ik benieuwd ben wie er zaterdag met Charles naar Amsterdam komt ‘for the Royal Wedding’. Ik heb mijn voorkeur voor Prins William aangegeven. Om 15.00 kwam ik bij de sauna/bistro in Velp aan. Hij was echter nog gesloten tot 17.00 uur. Langs de Willem Honigweg naar de eerstvolgende bushalte gelopen. Met bus 43 om 15.43 naar Wellecom gereden. Ik trof daar al direct de heer Erik Dou aan uit Hummelo en heb hem in kennis gesteld van het Hilversumse voorstel om een school in Latijns-Amerika mijn naam te geven. Hij wenste mij veel succes. Ook met het boek. Kennis gemaakt met Francis (18 jaar). Zij gaat woensdag een paar dagen naar Londen. Raymond gaat weg bij UPC. Hij kan mij in april behulpzaam zijn bij de opmaak van mijn websites. Dan beperk ik mij in Spanje tot de vertaling van mijn boek in het Nederlands. Om 22.30 vertrokken. Maaike nodigde mij uit zaterdagmiddag terug te komen in verband met Het Huwelijk. Dat lijkt mij een goed idee. Om 22.35 met bus 43 terug naar Arnhem. Verder met de trein naar Dukenburg. Aankomst 23.51.”

Om 10:11 werd ik gebeld door Marjolein Bartelds. Het netwerk lijkt dus al aardig vorm te krijgen. Vervolgens heb ik mij gewijd aan de genealogie. Om 11:22 Reunion 12 gekocht voor de nieuwe computer en vervolgens telefonisch gesproken met de heer F.J. (Frans) van Bodegom uit Snelrewaard. De laatste keer dat ik hem samen met Peter Verburg heb gesproken was op 12 december 2009 in De Bilt onder het motto Wij bewaken samen het fort.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn gevoerde correspondentie op deze datum vanaf 1997 I found the painting in the shed behind my house2004 Herbevestiging III2005 A3802006 Niet het werk is het probleem, het probleem is geld2008 When fantasies como true2011 Hutspot met klapstuk.

En mijn dagelijkse verslaglegging op deze datum vanaf 2003 Nieuwe stofzuiger2007 Aandachtspunten2008 When fantasies come true2009 Aanmeldingstermijn colloquium in Buenos Aires verlengd tot eind januari 20092010 Het Haags Juristen College en de Kaagweek ofwel Schavuit van Oranje Deel 32011 Werk voor de Stichting Swordstone en 2012 Een berichtje voor mijn terugkeer naar het Koninkrijk der Nederlanden

15:00 Na verzending van bovenstaand bericht heb ik van 10:09 tot 10:45 tijdens het ontbijt naar de uitzending van Blauw Bloed gekeken van 13 januari 2018, 19:40 uur met het gesprek van Koningin Elizabeth met Alistair Bruce en commentaar van Lia Bekhoven. Ook mooie beelden van het bezoek van Koningin Máxima aan het vernieuwde Musis Sacrum in Arnhem. In dit verband memoreer ik mijn documenten waarin Musis Sacrum is vermeld: FinderWat is er mis met Paars?Kabinet valt vanmiddagReddingsplan VitesseAs you like itPer cable turtle naar Stratford-upon-Avon en WarwickFC Cervantes Arnhem en De EngelenburgVerslag aan Jan BloemMemories of Bonnie Scotland op De Engelenburg in BrummenSoestdijk of BrummenOranje-invasie in JohannesburgPost van Musis Sacrum, Mahler en Schouwburg ArnhemDe omslag –  Joop van den Ende, Cor van Zadelhoff en Pieter WinsemiusVitesse en het beleidsplan CervantesNiemand mag het wetenEva Jinek, De tovenaar van Alkmaar en Hans BlankertWandelen en Prinsjesdag.

14:53 Het NOS Journaal meldt dat het Openbaar Ministerie in 2017 voor 225 miljoen euro heeft geplukt van criminelen. Dan kan de rekening nu wel worden betaald aan de Stichting Cervantes Benelux.

P.S. Prinses Margriet viert Haar 75ste verjaardag vanavond in Stadsschouwburg Orpheus in Apeldoorn.