BRUXELLES, MIJN DOCUMENTEN D.D. 20 JANUARI VANAF 1997 EN HET LICHT OP DE BILDERBERG HOTELS

09:00 Na verzending van Verjaardag Prinses Margriet (75): mijn documenten d.d. 19 januari vanaf 1997 en Het Licht op Musis Sacrum in Arnhem heb ik een saunabezoek afgelegd in Hotel Amaragua. Ik raakte daar in gesprek met een sympathiek Belgisch heerschap uit de regio Grimbergen in de omgeving van het Koninklijk Paleis te Laeken. In dit verband heb ik hem in kennis gesteld van mijn brief van 31 juli 1996 aan zijn huidige Koning Filip, de hiernavolgende correspondentie met Zijn toenmalige adviseur Luitenant-Kolonel Van den Put en mijn tot op heden voorlaatste bezoek aan de hoofdstad van België op 6 november 1996 en mijn hieruitvolgende correspondentie met de toenmalige Ambassadeur Jonkheer Eduard Röell van het Koninkrijk der Nederlanden te Brussel. Ook sprak ik over Gillis van der Heyden, Amman te Brussel in de dertiende eeuw. Tot op heden is mij nog niet bekend wat die functie indertijd betekende. In alle gevallen gaan de lijnen hierbij uit naar de ‘Roy d’Espagne’ op de Grote Markt van Brussel waar ik voor het eerst ben geïntroduceerd door mijn toenmalige Nederlandse vriendin Annemarie Buyinck uit Sint Pieters Woluwe. In dit verband is Boris Johnson voor het eerst op een goed idee gekomen om een brug te bouwen tussen het Verenigd Koninkrijk en ‘The Continent’. Daarbij vraag ik mij af waarvoor die zogenaamde ‘brexit’ nog nodig is.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn gevoerde correspondentie op deze datum vanaf 1997 William and Harry need your undivided attention1997 Continuing story1997 Weekly Report 11997 Key notes1997 Rechtsstaat1998 Familieberichten1998 Beëindiging inschrijving2000 Postbus 6892001 Presidentswissel2004 Herbevestiging IV2005 Dilemma 0122005 Zeven2006 In Memoriam Jos Staatsen.

En mijn dagelijkse verslaglegging op deze datum vanaf 2003 Instituto Cervantes Benelux en Verenigd Koninkrijk 2007 Aandachtspunten2008 Dominic Lawson, husband of Rosa Monckton2009 Barack Obama 44ste President van de Verenigde Staten van Noord-Amerika2010 Een bijdrage van Jhr. Mr. Alexander Frederik de Savornin Lohman2011 Villa in Spanje of in Eerbeek en 2012 Gearriveerd.

17:00 Na verzending van bovenstaand berichtconstateer ik op mijn emailadres steeds meer belangstelling voor de Bilderberg Hotels. Vanuit deze achtergrond heb ik mijn documenten geïnventariseerd waarin de naam Bilderberg is vermeld. Te beginnen met Hotels Cervantes en eindigend met Prinsjesdag.

17:40 Vervolgens zag ik een demonstratie in Rotterdam onder leiding van een Nederlandse en Belgische politieke leider onder het motto ‘eigen volk eerst’. Dat geldt ook ten aanzien van de Nederlandse en Belgische docenten Spaans binnen het kader van het beleidsplan Instituto Cervantes Benelux. Dat neemt niet weg dat ik een goede samenwerking met onze Spaanse collega’s op prijs stel op basis van een waterdichte samenwerkingsovereenkomst.