GEBEDSDIENST VOOR DE EENHEID VAN DE CHRISTENEN IN DE KATHEDRAAL VAN MÁLAGA EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 22 JANUARI VANAF 1997

Na verzending van Marqués de Cáceres en mijn documenten d.d. 21 januari vanaf 1997 heb ik in het Holland Huis deelgenomen aan de Maaltijd van de Heer onder leiding van dominee Jos van der Sterre uit Deventer.  In zijn preek refereerde hij aan Jezus Christ Superstar en de wijze waarop Koning Herodes Jezus Christus voor joker heeft gebruikt. Vervolgens heb ik vanaf 20:00 deelgenomen aan de Gebedsdienst voor de Eenheid van de Christenen in de Kathedraal van Málaga onder leiding van bisschop Don Jesús Catalá Ibáñez en meer dan 14 predikanten van verschillende kerkgenootschappen. Het was een indrukwekkende gebeurtenis waarin onze Grada Hildering het thema Ontketend beeldend onder de aandacht bracht. Aan het eind van de dienst werd ik getroffen door het ten gehore brengen van het lied Make me a channel of your peace.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn gevoerde correspondentie op deze datum vanaf 1997 Regarding 18 April St. James’s1998 Schaap met vijf poten2001 Joost2003 Contabilidad AEPE Benelux 2004 Reminders I  – 2006 Jus d’Orange2008 Bij het 25-jarig bestaan van de VSOS/VDSN.

En mijn dagelijkse verslaglegging op deze datum vanaf 2002 Wijffels even STAR-voorzitter2007 Retour Nijmegen-ZutphenNiet links, niet rechs ¡Pero adelante!2010 Belangrijke informatie voor Minister Ernst Hirsch Ballin2011 De achterkant van mijn boek en – 2012 Een nieuwe Superzondag Vitesse-NEC 0-1.