LUIS CHIRINOS EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 23 JANUARI VANAF 1993

Na verzending van Gebedsdienst voor de eenheid van de christenen in de kathedraal van Málaga en mijn documenten d.d. 22 januari vanaf 1997 heb ik dit bericht om 10:37 doorgestuurd naar Grada Hildering met de woorden “Goedemorgen Grada, Ik denk dat je dit ook wel interessant vindt. Hartelijke groet en tot morgen in Lux Mundi. John”.

Van Freemont Corporate Services (Cyprus) Ltd ontving ik het door hen getekende Service Agreement retour. Hierop heb ik alsvolgt gerageerd: “18:49 Geachte heer Masonos, Uw schrijven d.d. 28 december 2017 met het door Oneworld Limited medeondertekende en gestempelde Agreement for Services inzake INSTITUTO CERVANTES LTD, United Kingdom heb ik in goede orde ontvangen. Hartelijk dank, JOHN L. VAN DER HEYDEN Torremolinos”.

We hebben nu alleen nog maar behoefte aan INVESTEERDERS en GOEDE MANAGERS. Rond 22:00 werd ik gebeld door Rosario Hubi namens Jazztel. Zij is naar haar zeggen afkomstig uit Peru. In dit verband heb ik haar in kennis gesteld van mijn vriendschap met Luis Chirinos en vervolgens een overzicht samengesteld van mijn documenten waarin de naam Chirinos is vermeld beginnend met Bezoek aan Mérida en eindigend met het videoverslag van ons bezoek aan Frigiliana en Nerja.

Voorts is Luis Chirinos te zien en te horen in de vele videoreportages die ik vanaf 2005 voor de Asociación Europea de Profesores de Español heb geproduceerd.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn gevoerde correspondentie op deze datum vanaf 1993 Gespreksafspraken1997 Blue butterfly of Lucaya1997 My next station will be Victoria Station1998 Verdere ontwikkelingen2000 Kroon op het werk2001 Joost zal het weten2001 Ontvangstbevestiging2008 Reisje naar Groningen.  

En mijn dagelijkse verslaglegging op deze datum vanaf 2002 Rijksvoorlichtingsdienst2007 Knopen hakken2009 Vierhonderveertiende Bericht uit de Keizer Karelstad2010 Memories of Bonnie Scotland2011 Verstrekte exemplaren Letters to Diana Princess of Wales en 2012 Afscheid van Thom de Graaf als Burgemeester van Nijmegen.