FRANK DE GRAVE EN DE KROON OP HET WERK

Na verzending van De witte roos, het postkantoor van Torremolinos, de tachtigste verjaardag van HKH Prinses Beatrix, mijn documenten d.d. 30 en 31 januari vanaf 1996 en Doña Leonor de Borbón y Ortiz Princesa de Asturias en Het Gouden Vlies zag ik vanmorgen voor mijn bezoek aan Dra Rosalía Romero in Montemar, het kofffie-uurtje in het Holland Huis en mijn saunabezoek in Hotel Amaragua Pia Dijkstra op het NOS Journaal die ik hiermee mede informeer. Ook kwam Frank de Grave daarbij in beeld in de Eerste Kamer der Staten-Generaal die ik slechts eenmaal heb bezocht, t.w. op 28 november 1997 in verband met de toendertijd geplande finale van het Government Game 1997. Ik heb Pia uitgekozen om als partijgenote van D66 en parlementariër het beleidsplan Instituto Cervantes Benelux te ondersteunen in de Eerste en Tweede Kamer der Staten-Generaal. Ook heb ik Frank de Grave ooit om steun verzocht in de tijd dat ik samen met Frank in een rolstoel de kerk werd binnengereden waar de bijeenkomst met de titel Kroon op het werk werd gehouden in Den Haag. Dit fragment is nadien uitgezonden in het Televisieprogramma Nieuw Nederlands Peil. In dit verband memoreer ik enkele brieven waarin deze situatie staat beschreven: Buitenlandse ZakenKroon op het werkTerugblikken op De Kroon op het werkGeen zee te hoogWarwickEmployabilityNieuwe bestuurssamenstellingWederopbouwMissie (1) – Missie (2) – ReisprogrammaBingoHet Geheim van UtrechtBaak à la carteSunflower powerDaily MailNieuw EuropaThierryDe vijfde zuil en Verhuizen.