MIJN DOCUMENTEN D.D. 1 FEBRUARI VANAF 1992, STROOMSTORING IN TORREMOLINOS EN HET LICHT OP VOORMALIG MINISTER-PRESIDENT TONY BLAIR VAN HET VERENIGD KONINKRIJK

Aansluitend aan Frank de Grave en de kroon op het werk  memoreer ik mijn gevoerde correspondentie op deze datum vanaf 1992 Afspraak op maandag 24 februari 19921997 Don’t cry for me Argentina1997 Britse Partner1998 Investeren in relatie2000 Building The European Union2000 The Cable Turtle of Purple2001 Goede ZakenCor en Sylvia2008 Maandverslag januari 2008.

En mijn dagelijkse verslaglegging op deze datum vanaf 2002 Trafford Publishing in Victoria is the most important publisher in the world2006 Zicht op FC Cervantes Arnhem2007 De Blik op oneindig2009 Op weg naar Valentijnsdag 20092010 Nieuwe statistiek februari 2010Egypte en 12 jaar Torremolinos en 2012 Thom de Graaf volgt Guusje ter Horst op als Voorzitter van de HBO-Raad.

12:20 Gistermiddag was in het grootste gedeelte van Torremolinos de stroom uitgevallen. Dat betekende dat ik na terugkeer uit Hotel Amaragua genoodzaakt was om via het trappenhuis de zevende etage te bereiken terwijl doctora Rosalía Romero mij juist had geadviseerd geen trappen te lopen om mijn knieën te ontzien. Ik heb er momenteel dus weer last van. Dr Seara van Hospital Santa Elena heeft mij al geadviseerd om twee operaties te ondergaan. Ik heb daarvan afgezien omdat dat ten koste gaat van mijn mobiliteit. Het werk moet immers doorgaan. Om 16:00 ging het licht weer aan en kon ik ook weer werken.

In dit verband constateerde ik thans bijzondere aandacht voor Brief 4 aan Liesbeth HalbertsmaSaxofoonlesRudolphJeanius in GrouwOntwikkeling van zakelijke plannenBingoSelffulfilling prophesyBack to Althorp (2)Acht jaar laterEn toen werd het stil in Torremolinos….ZeetongLa Santa TrinidadDiana wel of niet sexueel misbruikt door haar ontvoerder?The day beforeCheckendonWonderenKarin de WinterDe terugkeer van Santa DianaOpnieuw BerlusconiRossumEen drukke werkdagDe Slag om GrolleZalmsalade van Hofman CateringNieuws uit ArgentiniëSamenwerking met het Spaanse Instituto CervantesCervantes en Maya van der VeerAansluiting op FacebookOnda Verde Albufeira De nieuwe wereld van Don Quichot en Kerst in Friesland en Soestdijk.

Vervolgens constateer ik hernieuwde belangstelling voor de voormalige Britse Minister-President Tony Blair. In dit verband memoreer ik mijn belangrijkste documenten uit 1997, 1998 en 1999 waarin de heer Blair is vermeld: Congratulations To Prime Minister Mr Tony Blair of the United KingdomEuropese integratieEducation is my core vusiness in BritainI repeat that I want to be your partnerRef: PH/pb. On behalf of the Economic Developmen Manager of Stratford-upon-AvonEarls of Van der HeydenBuilding the bridge between Stratford-upon-Avon and Alcalá de HenaresGood results for the Marks and Spencer GroupThe Eurotop in NoordwijkYour trip to PakistanSpeech of Hillary Clinton in Amsterdam and letter tot the Dutch Ministry of JusticeMeeting of Tony Blair and Bill Clinton at 10 Downing StreetJoris Voorhoeve and Loek Hermans in LeeuwardenEurotop in AmsterdamThe Family QuestionThe Top StartsGelukwensen aan Minister-President Wim Kok van het Koninkrijk der NederlandenOttenhome in Loosdrecht‘New Light’New visit to LondonEurotopMy ultimatum – 28 September!ElementVoortgangsrapportage (1))Letter to Mr Hans BlankertMy Dear Royal HighnessLetter to Professor KnolDe ManHuis ten Bosch als ‘fata morgana’No wedding says DianaBritish crisisWindsor/MaidenheadVerjaardagMy CompanyKing Arthur’s Pub and devastating news from ParisHoroscoopFaith, Hope and LoveResearch voor BeleidReport 38De touwtjes aan elkaarUw kenmerk NM 964/275 (6)Final end of speculationsLetter to The Prince of Wales en Change of address.