DE SPICE GIRLS, SJAAK VAN GEMERDEN, MIJN DOCUMENTEN D.D. 6 FEBRUARI VANAF 1995, HOTEL EMPERADOR IN MADRID EN BUENOS AIRES EN HET LICHT OP PURMEREND

12:20 Aansluitend aan mijn bericht over ethiek, integriteit, menselijke waardigheid, mijn documenten d.d. 5 februari vanaf 1992, Reinildis van Ditzhuyzen over Koningin Beatrix, Cervantescruise betaald en Het Licht op Woudschoten en Sampere lees ik in de De Telegraaf bij een foto van de Spice Girls “Deze foto is goed voor 56 miljoen”. Dan moet de op pagina 222 van mijn boek afgebeelde foto die ik per ongeluk van Prinses Diana heb gemaakt met de Wizard of Oz  in Warwick Castle ook een vermogen waard zijn, alsmede de fotomontages van hand van de heer Sjaak van Gemerden uit Dieren. De heer Van Gemerden was een gewaardeerde gast in de sauna Wellecom in Ellecom in de tijd dat ik die sauna frequenteerde. Hij is vermeld in Vera Mann, Eurotop, Groeten van Sjaak, Back in The Netherlands, Alexander Weijts uit Lathum, Steven van Manen, Pacificatie, Nieuwe Start, Vervolg inzake handelsmerk, Paasverslag 2004, Beleggen, De brug naar de toekomst, Brummen, Koninklijke foto’s met Les Jell, David Maher en Prince Lee en Excalibur, het zwaard van Koning Arthur.

De Spice Girls treffen wij aan in A mi maneraVan Amsterdam via IJmuiden en Newcastle naar BraemarEvidenceGeen zee te hoog en Top of The World.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn gevoerde correspondentie op deze datum vanaf 1995 Evaluatierapport Operatie Heidebezem (1)1997 Official appointment as Company Director Instituto Cervantes NBLEW 1997 Your ref. PSU/CO on behalf of Mr John Holden at Companies House Cardiff Wales1997 Desintoxicatie1998 Eerlijkheid1998 Marktonderzoek2001 Plus Ultra2001 Knighthood Revival2006 Bienvenidos en Torremolinos2008 De Testamentskwestie.

En mijn dagelijkse verslaglegging op deze datum vanaf 2002 First reaction from California2003 Frits Bolkestein2006 Lunetten2007 Bezoek van Koningin Elizabeth en Prins Philip aan Nederland2009 Voorgenomen lezing in Buenos Aires afgezegd2010 FC Cervantes The Pride of Arnhem2011 Het Top Centre in Diemen: De voorloper van Cervantes Empleo en Muziek verbindt.

15:10 Aansluitend aan bovenstaand bericht over Sjaak van Gemerden en de Spice Girls constateer op mijn website steeds meer aandacht voor de hotels EMPERADOR in Madrid en Buenos Aires. Hotel HOTEL EMPERADOR in Madrid  treffen wij aan in  ElementVoortgangsrapportage (1)Letter to Mr Hans BlankertDe touwtjes aan elkaarLogroñoWandeling door Madrid op 27 juli 2003MabelNummer 100 en The descendants.

HOTEL EMPERADOR in Buenos Aires treffen wij aan in Heart of The WorldBilderberggroepPrinses Diana Fonds en Kersen eten: Hotel Emperador in Buenos Aires heb ik nog niet bezocht. Wel het gelijknamige hotel op de Gran Vía in Madrid, t.w. op zondag 27 juli 2003. Daar heb ik ook mijn visitekaartje afgegeven. Jaime Alfonsín was El Jefe de la Secretaría de S.A.R. el Príncipe de Asturias. De bruidegom dus van aanstaande zaterdag. Aangehecht kopie van zijn brief, gericht aan het Instituto Cervantes Benelux. Buenos AiresCongres voor het Nederlandse bedrijfsleven aan de Costa del Sol (1)Brieven aan Harry Starren en J.W. van AalstVierhonderd zevende bericht uitde Keizer KarelstadVierhonderd twee en twintigste bericht uit de Keizer Karelstad en Ellecom en Sjaak van Gemerden.

19:45 Na verzending van bovenstaand bericht over Hotel Emperador in Madrid en Buenos Aires ben ik naar Hotel Amaragua gewandeld voor een saunabezoek onder Zweedse vlag. Onderweg ben ik even de Heineken Bar in La Carihuela binnengelopen om te informeren waar de volgende excursie van Francis Versteeg naartoe gaat op maandag 19 februari 2018. “Naar Purmerend” luidde de kwinkslag van een Nederlandse gast aan de bar. Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten waarin Purmerend is vermeld: Dank aan het Bestuur van de Vereniging van instellingen voor Buitenschools Mondeling OnderwijsGewonnen en toch zwaar verloren The People’s PrincessVijftien jaar LucayaBruggen slaanVeertien jaar deadline 28-8Op weg naar De ResidentieTweede NS-keuzedag 2011-2012 Den Haag – Purmerend – SoestdijkJeroen Snel in Buenos AiresHet Stan Huygens Journaal van zaterdag 10 september 2011Een prinsheerlijk ritjeKorte ontmoeting met Burgemeester Pauline Krikke van Arnhem en bezoek aan De Engelenburg in BrummenDrie jaar na de reünie van de School Reserve Officieren Cavalerie (SROC) in AmersfoortLa Nueva EconomíaDeadline vrijdag 28 oktober 2011Sint Nicolaas en het huisje van Jan SteenValkhof Magazine en de SEAT AlteaOndernemen in 2012Van Huis ter Heide tot Huis ter DuinAl Fayed achter de traliesBezoek aan ScherpenzeelNS Keuzedag ExtraABN-AMRO, Eton College en het bericht van Mr Ingeborg MusscheSpaans in Spanje en Cervantes HoldingLibris Literatuurprijs voor A.F.Th. van der HeijdenRadio Nederland Wereldomroep en het afscheid van Wim Huinck op 14 maart 1998 in Slot ZeistHoe is het toch met Willibrord Frequin?Annulering domeinnamen ter attentie van IS Enterprise in PurmerendAnnulering domeinnamen ter attentie van Drs M.F.A. van der HeijdenSteun vanuit de Christenunie en nieuwe belangstelling vanuit EerbeekCanada, De Koninklijke Weg en Alexander PechtoldDe Nederlandse Club Costra del SolHerman Wijffels: De weg vooruit is nooit de weg terugBrief uit Purmerend ontvangenOnze vijfde handelspartnerEngagementDe La Edad Conflictiva en De Dukendonck in Nijmegen‘t Goude Hooft gerenoveerdCarmen Morán RodríguezStembiljet verzonden aan De Burgemeester van ‘s-GravenhageAlexander Pechtold Minister-President van het Koninkrijk der Nederlanden en Sleutel 12.