KONINGEN, DE VIJFDE OLYMPISCHE MEDAILLE VOOR NEDERLAND, HET LICHT OP MARCEL BOEKHOORN VAN OUWEHANDS DIERENPARK EN TWAALF JAAR OLYMPISCH GOUD!

08:00 Na verzending van Eerste vier Olympische medailles voor koploper Nederland en mijn documenten d.d. 11 februari vanaf 1997 zag ik de gouden 5000 meter van Sven Kramer en heb vervolgens deelgenomen aan de kerkdienst in het Holland Huis onder leiding van dominee Jos van der Sterre uit Deventer. De heer Piet Visser uit Arnhem las het evangelie uit het boek Koningen. Dat was zeer toepasselijk. Mijn gedachten gingen hierbij vanzelfsprekend uit naar Koning Willem-Alexander van Nederland, Koning Filip van België, Groothertog Henri van Luxemburg, Koning Felipe van Spanje en de toekomstige King William van het Verenigd Koninkrijk. Ik heb jaren geleden een filosofie ontwikkeld waarin ik de regio Athene heb aangeduid met ‘Heythenon’. Toespelingen op mijn familienaam geven altijd verrijkende inzichten. Na terugkeer in de zevende hemel zag ik de voetbalwedstrijd VitesseFeyenoord (3-1).

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn gevoerde correspondentie vanaf 1992 Brief uit Parijs1995 Fundación Cervantes Benelux1997 Speech on behalf of His Majesty King Juan Carlos of Spain1998 Spanjeproject1998 Sparrenheuvel1999 Valentijnskaart verzonden2001 Wij Heeren van Middachten2004 Annual Accounts (3) & Annual Return ter attentie van het Haags Juristen College Cyprus2004 Japan en Segovia2004 Werkverslag Spanje 2004.012005 Inhoud op verzoek verwijderd2010 Contactgegevens Instituto Cervantes Ltd 20102010 Annual Accounts End of Financial Year 2009 Instituto Cervantes Ltd.

En mijn dagelijkse verslaglegging op deze datum vanaf 2002 Reis naar Sevilla op 24 en 25 april 20022003 Boonstra2005 Heilig Hart2006 Thomas Triebels2007 De Fuik2009 Reis naar Argentinië geboekt en betaald –  2010 Andaluces en Uruguay2011 Mubarak afgetreden2012 De Bank Cervantes in ontwikkeling

12:15 Na verzending van bovenstaand bericht gaat mijn aandacht uit naar de heer Marcel Boekhoorn van Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Ik zag zijn foto het afgelopen weekend in de Telegraaf met een zus van Yolanthe Sneijder-Cabau en meen hem ook te herkennen als de man die tijdens de uitvoering van Moulin Rouge de Musical in het Parktheater van Eindhoven samen met mij in de schijnwerpers werd gezet. Teneinde problemen te voorkomen met fotojournalist Peter-Vincent Schuld maak ik geen directe link met het artikel waarin de foto is gepubliceerd, maar het artikel luidt: “’Wint’ Rebecca van Yolanthe? Door Boris van Zonneveld 06 feb. 2018 in ENTERTAINMENT Yolanthe Sneijder-Cabau en haar zus Rebecca waren lange tijd gebrouilleerd om de erfenis van hun vader, maar over geld hoeft Rebecca zich nu geen zorgen meer te maken. Sinds dit weekend is haar relatie met miljardair Marcel Boekhoorn officieel.” In dit verband memoreer ik mijn documenten waarin de namen Ouwehand en Boekhoorn zijn vermeld: OntvangstbevestigingStichting Cervantes BeneluxUw brief van 18 juliEuropean Cervantes FoundationStichting Wereldouders (1)Goed nieuws van een harde werkerBerichten aan Harry Starren en Robert BischotStichting Wereldouders (2)Stichting Cervantes BeneluxEuropean Cervantes Foundation (2)Meer Mensen MensDerde bericht uit de Keizer KarelstadRapportage aan Liesbeth Halbertsma na het overlijden van H.K.H. Prinses JulianaUw brief van 12 februari 2004Paasverslag 2004Forever yoursEl cochinillo ferozUw brieven d.d. 28/06 en 19/08 2004Prioriteit nummer éénCervantes FondsDe Heeren van NijmegenRegeren is vooruitzien  – De haan in het kippenhokMorgen Jaarvergadering Wolters-KluwerViva España en het Instituto Cervantes BeneluxBezoek aan Utrecht, Amsterdam en ZandvoortWampieCervantes Fonds/Stichting WereldoudersVertrouwen op gezamenlijke ervaring vanuit HilversumDeadline 28 maart 2010Post van de Koninklijke Familie van NederlandJaarvergadering VDSN en andere wederwaardighedenMarcel Boekhoorn, The Ritz en de Nationale Ondernemingsprijs Koning Willem IVerslag 2010 Week 26Stichting Cervantes Benelux en de Nationale PostcodeloterijHet feest van ThomasOntmoetingen in het Stadhuis van NijmegenTerwijl de Tweede Kamer vergadertConquest of ParadisePrinses Máxima 40 jaar en Thomas Triebels 47 jaarParijs in beeldSucces voor Mr Abraham Moszkowicz, the next stepLa LegalidadVan der Heyden, Spencer, Donner en OpsteltenDe opvolging van Herman Tjeenk Willink in de Raad van StateLuxe paarden en renpaardenThis is not goodbyeIn dit verbandKorte ontmoeting met Burgemeester Pauline Krikke van Arnhem en bezoek aan De Engelenburg in BrummenAls er een feestje is ben je er altijd bijU found your place?Wie wordt de nieuwe burgemeester van Nijmegen?Heinekenborrel Amsterdam en de Keizer Karelprijs74ste verjaardag van Hare Majesteit De KoninginFusieprocessen en de Stichting Cervantes Benelux –  James Whitaker en Gerrit Ybema overleden en Nieuw Licht op Don César Antonio MolinaRotsvastOpnieuw Rijkman GroeninkToine Manders en Kasteel DrakensteynRemembering Christmas 1996ABN-AMRO, Eton College en het bericht van Mr Ingeborg Mussche en Inventarisatie Spaans door Drs J.G.F. Doensen en opsomming vermelding van Drs P. Ottenhoff.

Langs deze weg nodig ik hen van harte uit om deel te nemen aan de Cervantescruise van 14 tot 29 april 2018 van Málaga naar Athene.

17:00 Vanmiddag hield ik het niet droog meer na mijn bericht van 12:15 HET LICHT OP MARCEL BOEKHOORN VAN OUWEHANDS DIERENPARK. Exact 12 jaar nadat ik in mijn bericht 2006 Thomas Triebels schreef “18.37 Op dit moment worden op de Olympische Winterpelen in Turijn de 3000 meter schaatsen van de dames gereden. Ireen Wüst  staat thans op één en Renate Groenewold  op 2. Dat ziet er dus weer gunstig uit voor Oranje. 18.50 Ireen Wüst Olympisch kampioen. Proficiat. Na kennis te hebben genomen van de puntendeling van de Keizerlijken in mijn voormalige woonplaats Utrecht ontving ik bericht uit Nederland inzake de musical Jekyll and Hyde. Watts in a name”. Marrit Leenstra  uit Wijckel in Friesland maakt de zevende medaille rond voor Nederland met de derde plaats op de 1500. In dit verband memoreer ik mijn documenten waarin Ireen Wüst nog meer is  vermeld: De Cervanteskring en Koningin begint consultaties.