DE ZESDE GOUDEN MEDAILLE VOOR NEDERLAND, MIJN DOCUMENTEN D.D. 17 FEBRUARI VANAF 1997 EN EEN SELECTIE UIT DE VELE ONTVANGEN REPORTAGES VAN YOUTUBE

Na verzending van mijn documenten d.d. 16 februari vanaf 1997  heb ik vanaf 10.00 tot 12.15 een saunabezoek gebracht in Hotel Amaragua. Het was er lekker rustig. Dat had ik nodig om de vele indrukken te verwerken van de afgelopen week. Ik was zelfs de zilveren medaille van Jorrit Bergsma op de 10 kilometer vergeten te vermelden na de teleurstellende rit van Sven Kramer. Maar na thuiskomst uit de sauna wachtte er weer een nieuwe verrassing. De gouden medaille voor de 22-jarige Esmee Visser op de 5000 meter. Geboren in Leiden. Hierna heb ik naar dit historische moment gekeken: The King of Spain greets the Queen with a kiss. En verder een stuk geschiedenis van Maarn en Doorn: The Last German Emperor, Living in Exile in The Netherlands 1918-1941. Hierna heb ik naar de voetbalwedstrijd gekeken tussen de vertegenwoordigende elftallen van de twee oudste steden van Nederland: MVV Maastricht tegen NEC Nijmegen. Het werd een 4-1 overwinning voor de mannen uit Zuid-Limburg.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn gevoerde correspondentie vanaf 1997 Fax message to Maxwell-Heppell in Warwick1997 Honi Soit Qui Mal y Pense1997 Appointment1997 Report 6 – Angel of AngolaInstituto Cervantes Limited England and Wales ter attentie van het Malaca Instituto1998 Venus en Mars1998 Final end of speculations1999 MAF1999 Star Services2000 Building the holding X

En mijn dagelijkse verslaglegging op deze datum vanaf2002 Hoe lang zal het nog duren dat Van der Heyden een miljoenenbedrijf gaat runnen?2003 Wal-Mart2004 John and Diana forever yours2005 The work continues –  2006 In koninklijke sferen2009 Rolf Rothuyzen en Baron van Zuylen2010 Premier Balkenende overleeft debat over Rapport Davids en bijzondere belangstelling voor mijn brieven aan Harry Starren2011 Camiel Eurlings naar de KLM en 2012 James Whitaker en Gerrit Ybema overleden en Nieuw Licht op Don César Antonio Molina.

16:30 Ik ontving bericht van Francis Versteeg dat de voor maandag aanstaande geplande bloesemtocht vanwege het voorspelde slechte weer is verplaatst naar donderdag 22 februari 2018. Klaarblijkelijk is er iemand die mij ooit een youtube-abonnement cadeau heeft gedaan vanaf 27 mei 2017. Daar wil ik de gulle gever of geefster hartelijk voor bedanken. Daarom maak ik vandaag aansluitend aan bovenstaand bericht de verzending van een selectie van videofragmenten die mijns inziens passen binnen het beleidskader van het Instituto Cervantes NBLEW.

20 años sin Lady Di: lo que nadie te contó: “Fragmento de “Bella Tarde” emitido el Jueves 31 de Agosto de 2017. Roberto Devorik fue amigo íntimo de la Princesa Diana, y vino a “Bella Tarde” a compartir junto a Nelson Castro y Paula García los secretos nunca contados de la princesa del pueblo.” De heer Devorik vertelt hier dat hij uit betrouwbare bron heeft vernomen dat Prinses Diana niet is begraven op het eilandje op het landgoed Althorp, maar in een klein kerkje in een nabijgelegen dorp. Als dat waar is denk ik daarbij aan het plaatsje Great-Brington waar ik op eerste kerstdag 25 december 1997 koffie heb gedronken in een plaatselijk café-restaurant. Dat zal de eigenaar zich nog wel kunnen herinneren. Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten waarin Great-Brington is vermeld 3 juli 1998De reis van de fenixKingstone “Bey” Reed Vice-President and Chief Financial Officer van Trafford PublishingHer Royal Majesty The QueenVervolg inzake handelsmerkWindstilteOnce in Royal David’s CityExperiencias hispánicas20130704 Changing The Guard at Windsor Castle/20150810 Her Majesty’s the Queen Elizabeth II holyday ceremony at Balmoral Castle. Dit herinnert mij aan mijn bezoek aan Balmoral  op 28 december 1999  en mijn brief die ik daar toen heb afgegeven voor Haar oudste kleinzoon.

20170507 REY FELIPE VI – Retrato de un Príncipe. Programa especial al hilo de la celebración del 40 aniversario del nacimiento de Felipe de Borbón, Príncipe de Asturias, en el que se repasa su papel institucional. Emitido en enero de 2008.

Bezoek met Luis Chirinos aan Frigiliana en Nerja40-jarig jubileumCorps of Drums Beating Retreat 2017Malaga Gran Canaria en Leontine Freeve over Pieter van der Does in Vino de BienvenidoKorte wandeling in Las Palmas de Gran Canaria en introductie door Rafael del MoralDe laatste avond op Gran Canaria, Romería de San Miguel in Torremolinos, Fiesta de San Miguel in Torremolinos, Zevende Vierdaagse van Marbella en Tweede deel van mijn boottocht door Amsterdam op 15 november 2017.