COMMUNICATIE MET DE SECTIE SPAANS VAN LEVENDE TALEN, MIJN DOCUMENTEN D.D. 19 FEBRUARI VANAF 1996 EN QUITAPENAS, EEN EERLIJK VERHAAL

Na verzending van Mijn documenten d.d. 18 februari vanaf 1993 en Het Licht op Voorburg ontving ik het bericht “¿Cuál te gusta? reunión sobre los métodos didácticos para profesores de VMBO/HAVO/VWO” op 17 maart aanstaande. Hier heb ik alsvolgt op gereageerd: “20:17 Waarde Collegae, Dank voor dit bericht. Juist op het moment dat mijn gedachten uitgaan naar Peter Jan Slagter. Een groot voorbeeld voor mij en zeer gewaardeerde collega. Op 17 maart kan ik niet aanwezig zijn omdat op dat moment ook de jaarvergadering wordt gehouden van de Nederlandse Club Costa del Sol. De beheersing van het Spaans door onze Nederlandse landgenoten beschouw ik als een noodzakelijk communicatiemiddel om ook op zakelijk gebied tot goede afspraken te komen. Daarom stuur ik dit bericht ook door naar onze voorzitter Wilmar Bliek. Hartelijke groet uit De Zevende Hemel, John L. van der Heyden Torremolinos”.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn gevoerde correspondentie op deze datum vanaf 1996 “Even bijpraten”  – 1997 Regarding Prime Minister Aznar of Spain1997 Nieuwe kans1997 Strategisch Perspectief1999 Satellietontvanger geïnstalleerd2001 Net werken2006 Weer een paar miljoen.

En mijn dagelijkse verslaglegging op deze datum vanaf 2002 Dr Raul Alonso Rodríguez2003 New York… New York2004 Franse kaas en Spaanse wijn in Hotel Gvadalpín te Marbella2005 Van nachtmerrie tot ideaal2006 De Baak in Torremolinos2007 Het woord is thans aan Mr. Abraham Moszkowicz2008 Mohamed Al Fayed in Court2010 Maakt Agnes ons land van kant?2011 El Open Arms heropend en 2012 Een bijzonder bericht.

10:35 Na verzending van bovenvermeld bericht en de hiernavolgende communicatie heb ik een flesje Quitapenas gekocht uit Malaga van Bodegas Quitapenas. Als woordspeling op de hoofdpersoon Don Quitamanchas in de door Peter Slagter gepresenteerde Teleaccursus Vamos a Ver Más. In dit verband memoreer ik mijn documenten waarin Peter Slagter is vermeld Start van mijn bedrijf Día de la nueva etapaEurohispania GranadaFundación Cervantes BeneluxI will undersign the contract next 28 septemberAfspraak met Peter Slagter  – Teatro CervantesCervantesprojectFaithful houndDesert FoxBericht uit de Keizer KarelstadRoyal Tudor WareDe reis van de fenixKwartettenBewegingEducation and SocietyGeen zee te hoogVertrouwenProject Nummer ZevenNet werkenSpaans StaatsbezoekBeneluxregistraties 508277 en 843323 Instituto CervantesDagboek 008Nieuwsbrief 004 en 005Don Quijote en Study TravelSpaans op SchoolHet juiste effectEchelonReis naar Apeldoorn, Wijk bij Duurstede, Buren en DoornenburgAcht jaar Nieuwe EconomieKingdom of HeavenUitwisseling van uitgangspunten van beleid met Don César Antonio Molina tussen het Instituto Cervantes Benelux en het Instituto Cervantes de EspañaRegeren is vooruitzienBalmoral en Juan VillalongaUniversidad Internacional Menéndez y PelayoKeuzeprocesDe opening van het FIAPE-congres in Granada door Prof.Dr. Walter Bernecker en ontmoeting met oude bekrendenHernieuwd bezoek aan het AlhambraSegundo Congreso Internacional de la Fundación Internacional de Asociaciones de Profesores de Español en GranadaBij het 25-jarig bestaan van de VSOS/VDSNHet StamcaféNieuwe statistieken oktober 2008Utrecht 1 juni 1997 tot en met 31 januari 1999 en Burgemeester OpsteltenBezoek aan FuengirolaExcursie naar Santiago de CompostelaWorkshops en presentatie van uitgeverijenVeertien jaar 9/11Onderwijsdebat in de Tweede Kamer der Staten-Generaal van het Koninkrijk der NederlandenDe kloofControle adressenbestand Levende TalenDía de la Constitución 2010Algemene Ledenvergadering van de Vereniging van Leraren in Levende Talen te UtrechtRidders en jonkvrouwenWaterBezoek aan José Gabriel Frías Rando en Rosalía Romero AndrésPeter Slagter en Radio Nederland WereldomroepSanta FeVan der Heyden, Spencer, Donner en OpsteltenOpnieuw James HewittHet eerste contract voor Cervantes Spaans in Spanje en Latijns AmerikaJeroen Snel in Buenos AiresRematarNieuw Elan, Althorp Palace en mijn eerste “State of the Union”Directores del Instituto CervantesEllecom en Sjaak van GemerdenDare to shareJames Wgitaker en Gerrit Ybema overleden en Het Licht op Don Césr Antonio MolinaDe MaatschappijValentijn en SneekJaarvergadering Vereniging van Leraren in Levende Talen te UtrechtEerste depot handelsmerk tien jaar verlengdNieuwe Collega: Victor García de la ConchaTrouwdagLibris Literatuurprijs voor A.F.Th. van der HeijdenRadio Nederland Wereldomroep en het afscheid van Wim Huinck op 14 maart 1998 in Slot ZeistEngagement en Nieuwe directiewisseling bij de Baak en mijn faxberichten vanaf 30 juli 1992.

15:45 Mijn bericht De zesde gouden medaille voor Nederland, mijn documenten d.d. 17 februari vanaf 1997 en een selectie uit de vele ontvangen reportages van youtube is klaarblijkelijk niet door iedereen in dank afgenomen. Ik zit daar echt mee omhoog. Ik kan immers niet altijd verstoppertje blijven spelen. De wereld heeft er recht op de waarheid te weten. Vanuit deze achtergrond heb ik vandaag tot 14:00 een bezoek gebracht aan de sauna van Hotel Amaragua. Daar had ik een ontmoeting met een sympathieke jongeman van 28 jaar uit Rotterdam. Ik heb hem laten weten dat ik het op prijs stel dat jonge ondernemers mijn werkzaamheden gaan overnemen nu ik het zeventigste levensjaar heb bereikt. Ik draag mijn rechten graag over aan nieuwe talentvolle ondernemers tegen een lump sumpvergoeding als aanvulling op mijn ontoereikende pensioen. Daarom zond ik hem om 14:58 dit bericht: “Hallo Roland, Leuk je te hebben ontmoet in Hotel Amaragua. Volgens afspraak stuur ik je hierbij enig leesvoer. Inleiding Ondernemersplan Cervantes, Letters to Diana, Princess of Wales op Trafford Publishing, op Amazon.com, op Bol.com. Zoals ik je heb laten weten geef ik het stokje graag door aan een jongere generatie. Dus stuur mij maar een leuk verhaal van jezelf. Je kunt mij telefonisch bereiken op mijn Spaanse vaste telefoon of mijn Nederlandse mobiel van KPN.”