MIJN DOCUMENTEN D.D. 20 FEBRUARI VANAF 1992, DOÑA LETIZIA ORTIZ ROCASOLANO EN VIJF BELANGRIJKE STAATSLIEDEN

09:00 Aansluitend aan mijn bericht Communicatie met de sectie Spaans van Levende Talen, mijn documenten d.d. 19 februari vanaf 1996 en ‘quitapenas’, een eerlijk verhaal memoreer ik mijn gevoerde correspondentie op deze datum vanaf 1992 Nicolás Sánchez Albornoz1997 Fax to the Prime Minister of The Netherlands1997 Opening Spaanse vestiging van ons bedrijf1997 El puente holandés1998 Ons gesprek van woensdag 18 februari 19981998 InitiatiefNo cure, no pay geaccepteerd2000 Building the holding XI2001 Europese Unie2001 Voetbal Unie.

En mijn dagelijkse verslaglegging op deze datum vanaf 2002 Verzoek tot vernieuwing van Beneluxregistratie Nr. 508227 Instituto Cervantes in klasse 412003 The day My Partner died2004 Top of the world2005 Groeten uit Torremolinos2006 De Russische invasie2007 Juridische prioriteiten2008 Bericht uit het Gran Hotel Cervantes in Torremolinos2009 Het financieren van projecten2010 Hakdag in de Trêveszaal2011 Beeldverslag bezoek aan Granada en 2012 The Descendants.

13:00 Kort voor verzending van bovenstaand bericht kwam er op mijn bureaublad een korte melding binnen inzake Doña Letizia Ortiz Rocasolano. In dit verband memoreer ik mijn documenten waarin de huidige koningin van Spanje is vermeld: Nieuwe beleidsmedewerksterRoyal developmentsEeltje Halbertsma in Grouw¡Avanzamos!VertrouwensrelatieKersen etenTo the rootsDiana, our beloved partnerReis naar Apeldoorn, Wijk bij Duurstede, Buren en DoornenburgOntwikkeling European Cervantes FoundationUitwisseling van uitgangspunten van beleid met Don César Antonio Molina tussen het Instituto Cervantes Benelux en het Instituto Cervantes de EspañaLa camisa negraShe believed in meGeen statistiekenWilzingNaam ICMC vrij voor Instituto Cervantes Management CentreDe opmars van Felipe en LetiziaErekwestieVeertien jaar na mijn Eerste State of the UnionEen berichtje vóór mijn terugkeer naar het Koninkrijk der NederlandenVijfde NS-Keuzedag 2011-2012ChinookExcursie door het Prinsdom AsturiëBezoek aan Oviedo en  Naar het beoogde doel.

Tijdens mijn korte bezoek gisteravond aan het Gran Hotel Cervantes heb ik een van de barkeepers laten weten dat ik van plan ben om mijn bevoegdheden over te dragen aan een jongere generatie. “En cien años (over honderd jaar)” was zijn reactie. Ik denk dat ik hem begin te begrijpen.

20:00 Na verzending van bovenstaande bericht om 13:00 naar aanleiding van de melding van youtube zag ik op het NOS Journaal van 13:00 de Nederlandse ministers Hans van den Broek, Andries van Agt, Wim Kok en Mark Rutte als aanwezigen bij de uitvaartdienst van Ruud Lubbers in Rotterdam. Voordien heb ik ook nog een bezoek gebracht aan de Clínica dental Milenium. Ik werd hartelijk ontvangen door Macarena. María Jesús Romero heeft mijn tong gecontroleerd omdat zij tijdens de vorige behandeling daarin een wondje had geconstateerd. Bij de controle gingen mijn gedachten automatisch terug naar mijn studie fonetiek onder leiding van mijn toenmalige docent Poulussen op de huidige Radboud Universiteit. In dit verband heeft mijn goede vriend Mr Drs Marc van Hoorn op 17 februari 2018 om 17:42 besloten om mijn berichtgeving te blokkeren. Daarin geef ik hem groot gelijk. Maatschappelijk dienen er immers nogal wat problemen te worden opgelost voordat wij ons op 14 april aanstaande inschepen op de Horizon van Pullmanturs. In dit verband heb ik vervolgens gekeken naar The Fab Four – Beatles Tribute Full Concert. Mede in verband met de jurisprudentie inzake het conflict tussen Apple Computers en de platenmaatschappij Apple van de Beatles als beschreven in Een appeltje met iemand te schillen hebben, appeltje voor de dorst en don Quijote en Sancho Panza op de Veluwe. Vervolgens ontving ik ook een bericht van Paleis Soestdijk. Ik hoop dat ze nog een kamer voor ons over hebben. Het werk moet immers doorgaan. Daarom zond ik hen om 19:44 dit bericht: “Hartelijk dank voor dit bericht. Ik kom graag weer terug. Ik hoop dat u nog een kamer voor mij kunt vrijmaken. Daarom stuur ik dit bericht ook naar mijn oudste zoon. John van der Heyden of Van der Heijden zo u wilt. Voorzitter Stichting Cervantes Benelux”