BELANGRIJKE STAATSLIEDEN, MIJN DOCUMENTEN D.D. 21 FEBRUARI VANAF 1996 IN VERBONDENHEID MET SANCHO PANZA EN BEZOEK VAN WILLIAM EN CATHERINE AAN SUNDERLAND

09:00 Aansluitend aan mijn bericht Mijn documenten d.d. 20 februari vanaf 1992, Dona Letizia Ortiz Rocasolano en vijf belangrijke staatslieden memoreer ik mijn gevoerde correspondentie op deze datum vanaf 1996 BEB/DEUR/IEG96011581 (1) ter attentie van Minister Hans Wijers van Economische Zaken van het Koninkrijk der Nederlanden voor deze Directeur Europa Mr. S.A. Kuipers1997 Letter to Mr José María Aznar1998 Berichtgeving aan de Baak ter attentie van “De Optimist”  – 1998 Teambuilding 2001 Verdere ontwikkelingen2002 Letters to Diana Princess of Wales on behalf of Lindsey Knox and Ros Halley2004 Werkverslag Spanje 2004.042005 Toledo en Valladolid2006 Annulering creditcard (1)2008 Forward Annual Return and Annual Accounts End of Financial Year 2008 ter aattentie van het Haags Juristen College Cyprus

En mijn dagelijkse verslaglegging op deze datum vanaf 2002 Post uit Schotland2003 Prinses Margarita2005 Europees referendum2006 Jan Snellenburg2008 Administratieve zaken2009 Sem van Berkel2010 Torremolinos ontwaakt2011 Terug uit Granada en 2012 Nieuw AEPE-Congres in Gijón.

20:50 Aansluitend aan de verzending van bovenstaand bericht en een zeer noodzakelijke rustpauze in het Holland Huis en Hotel Amaragua memoreer ik mijn documenten waarin Sancho Panza is vermeld. Uiteindelijk dient er geld te worden verdiend door ons bedrijf:Beleidsplan Cervantes Differentiatie beeldmerk El Erasmismo y Cristianismo Nuevo en el Don quijote de la Mancha de Don Miguel de Cervantes y Saavedra Lezing over Don Quijote de La Mancha op de Westerhelling te NijmegenCERYSE Madrid En un lugar de La ManchaAan de andere kant van Sierra Morena Beknopt schrijven Correspondentieoverzicht Don Quijote My aimed future partner De touwtjes aan elkaar Cervantes Enterprises in Brussel Helderziendheid Institute of English Studies Sol y Sombra De bungalow De steen in het water Zuidenwind Royal Love ActieplanPavo RealBeneluckyCumpleañosDulcineaNew York… New York!OlifantenValentine’s surprisesDe stalkerGebed zonder Van den EndeKoninginnendag 2000 in LeidenComparitie van partijenHet Elfde GebodEroicaKabinet valt vanmiddagDagboek 011 (Deel2)Nieuwsbrief 004 en 005Bar Number OneMeer Mensen MensThe Young TchaikovskyEl avión del ReyGuusjeMorgen ben jij de bruid (als je wilt)Your letter of 29th April 2004El cochinillo ferozAcht jaar Nieuwe EconomieNieuwe statistieken februari 20052005 Congres voor het Nederlandse bedrijsfsleven aan de Costa del Sol (1)Candle in the windEen belangrijke dag in Vallladolid, Tordesillas en PeñafielCervantes es mi vidaHeitherland –  Virgen de La VictoriaLogoEl Entierro del Conde de OrgazNieuw Elan bij D66De lege stoelVerhalen van de Number OneEen fles EstolaAfsluiting congres en galadiner in Hotel H10 Estepona PalacePrinses Irene zeventig jaarDon Quijote en Sancho Panza op de VeluweMarbella en Puerto Banús opnieuw bezochtPuerto Banús en MarbellaMarco de Ruyter en The TudorsVoor Transavia.com en Cervantesonline kunt U Het Beste bij Cervantes zijnOnstuimig weerVrijwillig huisarrest en declaratieTrouw en trouwenIn dit verbandPeter Pan en de ToekomststraatKorte ontmoeting met Burgemeester Pauline Krikke van Arnhem en bezoek aan De Engelenburg in BrummenBezoek aan LUX te NijmegenBeatrix, Oranje onder vuur Deel 1 en 2  – Blauw Bloed en het Landgoed HeyendaelSteun vanuit de Christenunie en nieuwe belangstelling vanuit Eerbeek en Districten NIOW-Talen 1981-1987 21:35 Terwijl ik aan het werk was aan bovenbeschreven bericht werd ik blij verrast door het Telegraafartikel Prins William en Catherine bezoeken Sunderland. In dit verband memoreer ik mijn documenten waarin Sunderland is vermeld: OntketendOver the borderEngels weekendGroeten uit TorremolinosNiels Stemerdink en LenaHet Hof van HollandVerhalen van de Number OneOxtedEton en Eton College en Exeter.