ROYALS, MIJN DOCUMENTEN D.D. 23 FEBRUARI VANAF 1994, KEES VERHOEVEN VAN D66 EN ZEVENDE EN ACHTSTE GOUDEN MEDAILLE VOOR NEDERLAND

08:50 Ik zie zojuist dat de Telegraaf een website heeft over ROYALS. In dit verband memoreer ik aansluitend aan mijn bericht Bloesemtocht door de Axarquía en mijn documenten d.d. 22 februari vanaf 1996  mijn gevoerde correspondentie op deze datum vanaf 1994 Mijn steun in het proces tegen de Gemeente Groningen1997 Valkhof Castle as Symbol of The European Union1997 Financieel plan1998 Meeting Point1999 Paraguay1999 Tussenrapportage2000 Retour Nijmegen-‘s-Gravenhage2001 Bank Cervantes2006 Berichten voor Claudine.

En mijn dagelijkse verslaglegging op deze datum vanaf 2002 Letters to Diana Princess of Wales verkocht in Victoria2004 Afronding project2005 Alex en DianaCongres in Málaga2007 Levende Talen en Cervantesonline.co.uk2008 Onze butler Paul Burrell opnieuw in beeld2009 Robertine Kalisvaart2010 Johan Buckert2011 Staaroperatie verricht en 2012 Nieuwe levensfase.

11:40 Na verzending van bovenstaand bericht constateer ik op mijn emailadres bijzondere aandacht voor Kees Verhoeven van D66. Ik citeer: “Kees Verhoeven (1976) is sinds juni 2012 lid van de Tweede Kamer voor D66. “Langzaam maar zeker lijkt Nederland steeds somberder te worden. Mensen hebben het gevoel de grip op hun leven te verliezen en de toenemende tweedeling is een reëel gevaar voor onze open en diverse samenleving. D66 heeft de ambitie, het programma en de mensen om Nederland samen sterker te maken. Door iedereen kansen te bieden op een betere toekomst. Ik heb twee prioriteiten: technologie en Europese samenwerking. Nieuwe technologie verandert onze samenleving steeds sneller. Dat vraagt een actieve en verantwoordelijke overheid. Zodat we kansen benutten, uitdagingen aankunnen, en Nederland digitaal veilig houden. Mijn andere prioriteit is Europese samenwerking. Daar waar het Nederland vooruit helpt. Grensoverschrijdende uitdagingen zoals klimaat, migratie en veiligheid kunnen we als klein land niet alleen aanpakken. Daar hebben we sterke Europese samenwerking voor nodig. Met het regeerakkoord zijn we goede weg ingeslagen. Ik ga zorgen dat het kabinet zich hier aan gaat houden.” Portefeuilles Europese Zaken; Terrorisme; Inlichtingendiensten; ICT/Privacy/cybersecurity; Rijksdienst”

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn documenten waarin Kees Verhoeven is vermeld: Het Forum  – Bezoek aan ScherpenzeelFrisoAanmelding Symposium duurzaam ondernemen over grenzen heen op 7 maart 2012 verzondenNS Keuzedag ExtraAmaragua en Alexander Pechtold Minister-President van het Koninkrijk der Nederlanden.  De aandacht gaat nu uit naar de duizend meter van de heren.

19:15 Na verzending van bovenstaand bericht zag ik de gouden rit van Kjeld Nuis op de duizend meter en de huldiging van Suzanne Schulting voor haar overwinning op de duizend meter short track. Langs deze weg gaan mijn welgemeende felicitaties naar hen uit. Nadien verzond ik na ontvangst van “Verzonden: donderdag 22 februari 2018 11:54 Aan: VDSN Vereniging Docenten Spaans in Nederland Onderwerp: 35 ANIVERSARIO VDSN: ¡INVITACIÓN A LA JORNADA DEL 24 DE MARZO! Estimados socios: VDSN, ¡35 ANIVERSARIO! Nos es un gran placer invitarles a todos a la jornada del 24 de marzo en el Instituto Cervantes, una jornada festiva. En el anexo encuentran la información. Hasta el 24 de marzo.  Nos hace mucha ilusión verles. un cordial saludo, Bestuur/Junta directiva VDSN www.vdsn.nl” deze berichten:

“Goedemiddag Léontine, Ik heb deze uitnodiging ontvangen. Ik kan hieruit niet opmaken op welke wijze aandacht wordt besteed aan de initiatieven die door jou en mij en overige bestuursleden zijn ontplooid gedurende de 35 jaar van het bestaan van onze vereniging. Ook heb ik de indruk dat de Spanjaarden zich hebben ‘ontfermd’ over onze VDSN. Dat betreur ik ten zeerste. Ik heb daarom nog niet besloten of ik voor dat programma naar Nederland kom. Uitsluitend wanneer er een kant en klare samenwerkingsovereenkomst ligt tussen het Spaanse Instituto Cervantes en het Instituto Cervantes Benelux binnen het kader van mijn beleidsplan waaraan ik inmiddels ook al meer dan 25 jaar dag en nacht heb gewerkt en ook financieel geïnvesteerd. Een plan waarvoor ik alles heb opgegeven in 1992. Hartelijke groet uit Spanje, John”.

En “aan: Roland Burgerhout  datum: 23 februari 2018 om 16:55 onderwerp: Re: MAANDAG 19 FEBRUARI 2018 15:45 EEN EERLIJK VERHAAL Hallo Roland, Hierbij stuur ik je een leuke opname uit het Hotel Cervantes in Torremolinos met de Ierse zanger Stuart Moyles. Een belangrijke ontmoetingsplaats. Prettig weekend, John.”