HENNY HUISMAN, MIJN DOCUMENTEN D.D. 27 FEBRUARI VANAF 1992, DE NACHTEGAALSTRAAT IN WIJCHEN, PRINSES CAROLINA DE BORBÓN PARMA EN EXCURSIE NAAR DE SIERRA NEVADA

Na verzending van Mijn documenten d.d. 26 februari vanaf 1995 tien jaar na het 25-jarig-bestaan van de Vereniging Docenten Spaans in Nederland en Het Licht op Drs Léontine Freeve de Vrijer zag ik vanmorgen in het TV-programma WNL Goedemorgen Nederland de heer Henny Huisman naar aanleiding van het tragisch overlijden van ons aller Mies Bouwman. Ik heb de heer Huisman op 2 januari 2008 een brief geschreven als ambassadeur van de postcodeloterij getiteld Cervantes Fonds. Ik ben nog altijd in afwachting van zijn reactie.

Vanuit dez achtergrond memoreer ik mijn gevoerde correspondentie vanaf 1992 Zaken op een rij1997 Conversation with Mr George Görtemöller1997 Uw brief V97/1291997 Faxbericht ter attentie van Minister Gerrit Zalm van Financiën van het Koninkrijk der Nederlanden1997 Schiphol Project I ter attentie van de Directie van Content Beheer1997 Exploitatieoverzicht1997 Uw brief V97/129 ter attentie van de Minister van Financiën van het Koninkrijk der Nederlanden1997 Schiphol Project (2) ter attentie van de Heer Th. Van Heijningen1997 Uw kenmerk 0681.87.0381997 Queen of Hearts1998 Hertrouwen1998 Inkomstenbelasting 19972000 Voorlaatste brief uit Spanje2001 Geen discussie2002 Aanslag 681.87.038.H.96 2006 Emails.

En mijn dagelijkse verslaglegging op deze datum vanaf 2002 Aantekening van adreswijziging bij vernieuwde Beneluxregistratie Nr. 508277 Instituto Cervantes in Klasse 412004 Día de Andalucía2005 Bartalk2006 Morgen is het weer de 28ste2007 Van Santander naar Buenos AiresVoor alle zekerheid2009 Mijn vader Floris2010 Sneeuwwitje en 2012 Sint Walrick en De Vuist van Cervantes.

13:35 Aansluitend aan bovenstaand bericht heb ik mijn documenten vastgesteld waarin de Nachtegaalstraat in Wijchen is vermeld beginnend met 1978-1990 Opleidingsmanagement en eindigend met  Piet Hein Donner, onderkoning of collega?Dutilh en Convergentie en Transparantie.

17:00 Vervolgens gaan mijn gedachten uit naar Prinses Carolina de Borbón Parma. Ik heb Haar al jaren in gedachten als medebestuurslid in de Stichting Cervantes Benelux. Daarom heb ik iets uitgebreider dan voorheen een lijst samengesteld met mijn documenten waarin Carolina is vermeld: Cervantes Management GroepRetour Nijmegen-Wassenaar IIVertrouwenHoni soit qui mal y penseBeschouwingenHeydens karweiStoryPaarse pettenEl hombre y la tierraVeertien witte rozenDagboek 001 –  Mijn boekCorthea Goeman Borghesius en Prinses CarolinaHelp de adel in het zadelPortemonnee gestolenCorrectieHernieuwd bezoek aan het Colegio de EspañaRode bruidsjurken en De spijker op zijn kop.

Ik zou het zeer op prijs stellen als zij mijn uitnodiging om deel te nemen in het bestuur zou willen accepteren. Ik heb enerzijds versterking nodig in het bestuur en anderzijds de mogelijkheid om mijn bestuurlijke verantwoordelijkheden over te dragen. Mijn eerste FSI-docente Spaans in Wijk bij Duurstede was Annette Valken uit Utrecht. Dit voor de goede orde.

19:30 Na verzending van bovenstaand bericht over Prinses  Carolina ontving ik om 14:13 van Francis Versteeg het bericht “Beste allemaal, Na een zonnige, mooie en gezellige bloesemtocht is het tijd voor onze jaarlijkse traditionele excursie naar de Sierra Nevada. Het belooft een dag te worden met veel sneeuw en zon! Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Degenen die zich reeds aangemeld hebben, gelieve deze mail als niet ontvangen te beschouwen. Ik wens u allen weer een fijne tijd toe en sterkte met de broodnodige, regenachtige dagen die gaan komen!”  In dit verband heb ik mijn documenten vastgesteld waarin de Sierra Nevada is vermeld beginnend met Carmen García de GranadaCarmen de las Cuevas GranadaCastila GranadaBingoHotel CervantesPaars EuropaPaars en blond tot en met Vooruitblik op het congres van D66 in RotterdammOpening La Casita Punta Azul in Torremolinos en Vitesse-N.E.C. in Arnhem en Hollandse nieuwe en pescaítos.