STEF BLOK UIT VOORBURG DOOR KONING WILLEM-ALEXANDER BEËDIGD ALS MINISTER VAN BUITENLANDSE ZAKEN VAN HET KONINKRIJK DER NEDERLANDEN, MIJN DOCUMENTEN D.D. 9 MAART VANAF 1993 EN PETER PAN

Na afloop van de voorjaarslunch in Don Canapé zag ik op de rubriek Royals van de Telegraaf de beëdiging van Stef Blok  (Emmeloord, 10 december 1964) door de koning als nieuwe minister van Buitenlandse Zaken. Vandaag las ik “Meten met twee maten Door Onze parlementaire redactie 3 uur geleden in BINNENLAND Den Haag – Opnieuw blijkt een voormalig Nederlands premier er na zijn ambtstermijn een heel andere moraal op na te houden. CDA’er Balkenende had als minister-president de mond vol van de ‘doorgeslagen bonuscultuur’, maar hult zich in stilzwijgen nu hij als lid van de raad van commissarissen van ING heeft ingestemd met de riante salarisverhoging van topman Hamers. Het roept de herinnering op aan PvdA’er Kok, die in de jaren negentig als premier nog ‘exhibitionistische zelfverrijking’ verketterde, maar een decennium later eveneens een ING-topman de hand boven het hoofd hield toen hij als commissaris instemde met diens fikse beloningsstijgingen. Ook D66’er Wijers duikt op in de huidige raad van commissarissen van ING, waar de voormalig minister van Economische Zaken in 2012 nog meeschreef aan het partijprogramma waarin juist werd gepleit tegen ‘perverse beloningen’. Zowel Wijers als Balkenende zijn niet beschikbaar voor commentaar.”

Vanuit deze achtergrond kijk ik thans (09:13) naar mijn gevoerde correspondentie op deze datum vanaf 1993 Intern communiqué aan mijn bestuur1996 Voortgangsrapportage  1997 Henley Management College1997 European Cervantes Foundation ter attentie van Z.K.H. Kroonprins Filip van België1997 European Cervantes Foundation ter attentie van Z.K.H. Kroonprins Willem-Alexander der Nederlanden1998 Annual Return (1) on behalf of Companies House Cardiff1998 Berichtgeving aan Companies House1998 Letters to Elizabeth1998 Berichtgeving aan Companies House1998 Congratulations1998 Tommy can you hear me?1998 Letters to Elizabeth1999 G20002001 FC Cervantes2008 Kattenbelletje2010 Jan Peter Balkenende en De Gouden Driehoek

En mijn dagelijkse verslaglegging op deze datum vanaf 2002 Verbinding met de server2003 Bericht uit de Keizer Karelstad2004 The almost visible manager2005 Spaanse parels2006 Voetbalmanagement2007 De John Wright Band en het Luzac College2009 Bezoek aan Bosch en Duin2010 Bezoek aan Doctora Romero2011 Terug uit Portugal en Nederlands Staatsbezoek aan Qatar en 2012 Toine Manders en Kateel Drakensteyn.

12:50 Bezoek gebracht aan Dr Frank Buster, Sonja in supermarkt Diferente en vervolgens een wandeling langs de kust. Daar kwam ik Peter Pan tegen. Uit Wales. In dit verband memoreer ik mjn documenten waarin Peter Pan is vermeld: Cervantes EmpleoKoninklijke Luchtvaartmaatschappij CervantesTaak en Samenstelling van de Raad van BestuurThe Golden Heart FoundationGele PeterMirandaGerookte Zalm Question 28 De proef op de somEasy starts Recruitment and SelectionNieuwe stofzuigerInstituto Cervantes Benelux en Verenigd KoninkrijkBrief van 19 april 1997 aan Prinses Diana en open brief aan Prins WilliamPaars en rood succesvolHalbertsma en Van der Heyden (1) – Halbertsma en Van der Heyden (2) – Finishing touchCor en SylviaNieuwe statistieken februari 2005BartalkOns wereldelftalDag van Buckingham PalaceEen koninklijk predikaatDare to shareDammen en SchaakeRemembering Christmas 1996ABN-AMRO, Eton College en het bericht van Mr Ingeborg MusscheInventarisatie Spaans door Drs J.G.F. Doensen en opsomming vermelding van Drs P. OttenhoffPlasterkKrasnapolsky en Isabel Lorda Vidal en Exeter.