ONZE ENIGE KEIZER EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 14 MAART VANAF 1997

Onze geplande excursie onder leiding van Francis Versteeg op excursie naar de Sierra Nevada is verplaatst naar aanstaande maandag. In HET LICHT OP KASTEEL LANDGOED ENGELENBURG IN BRUMMEN ben ik geleid tot Emperor of Japan Enthronement Ceremony (in stereo). Vandaag bezocht ik het Holland Huis. Ik heb er met dominee Jos van der Sterre gesproken over hun fietstocht van Deventer naar Santiago de Compostela en mijn laatste vacantie met mijn gezin in Santa Cilia de Jaca onder het motto De Kracht van het Geloof. Hierna bezocht ik de sauna in Hotel Amaragua. Ik sprak er met een sympathieke man uit Ierland. Hij liet mij weten dat hij zich tijdens de begrafenisplechtigheid van Prinses Diana in Hyde Park te Londen bevond. Ik heb hem daarop in kennis gesteld van mijn berichtgeving terzake aan Haar broer Charles Spencer. Ik werd in de receptie geholpen door Estrella en Dana. Van Rennert Bilingual ontving ik deze video.  Vanuit deze achtergrond memoreer ik aansluitend aan mijn bericht Het Licht op Kasteel Landgoed Engelenburg in Brummen en mijn documenten d.d. 13 maart vanaf 1996 mijn gevoerde correspondentie op deze datum vanaf 1997 An article in NRC1997 Familiebedrijf Bijeenkomsten Beurs Geldzaken 1999 Twintig jaar Nederlandse Club Costa del Sol2000 Gepeperd.

En mijn dagelijkse verslaglegging op deze datum vanaf 2002 Pim Fortuyn met taarten bekogeld2003 Vierde Bericht uit de Keizer Karelstad2004 ¿Adónde vamos?2005 Windstilte2007 Tot ziens in NederlandDeadline 14 maart 20082011 Van James Hewitt tot Claudia Holloway2012 ABN-AMRO, Eton College en hert bericht van Ingeborg Mussche. In dit verband keek ik vanaf 18:50 naar Eva Jinek meets Hillary Clinton. Terzake stuurde ik dit bericht:  14 maart 2018 om 19:13 onderwerp: Eva op haar best. Ik zag zojuist het gesprek van Eva Jinek met Hillary Clinton over hetgeen is gebeurd op mijn zeventigste verjaardag. Boeiend. John”. Bij het NOS Journaal van 20:00 ontving ik geen geluid. Vervolgens: 20:31 onderwerp: Re: Eva op haar best Het is hier te zien.”