ROYALTYCHEQUE VAN TRAFFORD PUBLISHING UIT TORONTO, MIJN DOCUMENTEN D.D. 16 MAART VANAF 1997 EN HET LICHT OP KASTEEL LANDGOED ENGELENBURG IN BRUMMEN

08:14 Verzonden aan: Johan Agricola datum: 15 maart 2018 om 18:45 onderwerp: Presentatie “Beste Johan, Ik zag zojuist jouw presentatie over de vier mooiste plekken van de Engelenburg. Schitterend! Ik ben hier in Torremolins nu in contact met dominee Jos van der Sterre uit Deventer. Hij heeft mij laten weten ooit bij jou in De Engelenburg te hebben gedineerd. Mijn hart gaat nog altijd uit naar jouw kasteel. Dat zit nu eenmaal in mijn bloed. Daarom werk ik nu aan een document waarin ik al mijn ervaringen met De Engelenburg heb opgetekend. Hartelijke groet uit Torremolinos, Mede aan jouw echtgenote Carin.”

Ook ontving ik de royaltycheque van Trafford Publishing over het afgelopen jaar 2017. Er is volgens hun administratie slechts éen boek verkocht onder invoice numbers INV-2017-Q4~428227 en FWCM-2018-Q1-83350 Total amount 4.35. Maar het royaltybedrag is wel opgemaakt op een belangrijke datum: 02/02/2018. Dat is de zestiende trouwdag van Willem-Alexander en Máxima. De cheque is verstrekt via JPMORGAN CHASE BANK, N.A. Toronto Branch in Canada.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn gevoerde correspondentie op deze datum vanaf 1997 Plea to the Belgian lawyer travelling schedule1998 Sol y Sombra1999 Laatste zending maart 1999 uit Torremolinos1999 Het lichtschip is verdwenen2000 Van der Heyden/Halbertsma2001 Van Cuyk tot Heyden2009 Businessmodel2009 Verslag aan Jan Bloem2010 Wijziging postadres lid nummer 20030101139 ter attentie van de Vereniging Docenten Spaans in Nederland2010 Beleidsdplan Instituto Cervantes Benelux ter attentie van de Directie van het Luzac College2010 Jaarvergadering VDSN en andere wederwaardigheden2010 Jaarvergadering VDSN 2010 ter attentie van Marjo Eurlings2010 Wijziging postadres klant nummer 2003590292010 Uw verzoek voor een bijdrage voor Haïti ter attentie van de Heer Rick Frechette van de Stichting Wereldouders.

En mijn dagelijkse verslaglegging op deze datum vanaf 2002 Vijfde Congres Spaans in Nederland2003 Lacaune2004 Positief denken2005 Nederlands Centrum voor Directeuren en Commissarissen2006 Sight First2007 Positive thinking2008 Op weg naar Groningen2009 Sleutel 412010 Voorbereiding Jaarvergadering VDSN2011 Mijn Testament van 1999 en 2012 Vernieuwing Index Berichten uit De Zevende Hemel.

Vervolgens heb ik een 207 pagina’s tellend document geproduceerd met fragementen waarin Kasteel Landgoed Engelenburg in Brummen is vermeld beginnend met

VESTIGINGSPLAATS De statutaire vestiging van de Stichting Cervantes Benelux is Amsterdam. Met het oog op een wereldwijde uitstraling van het bedrijf verdient het de voorkeur dat de strategische top, alsmede de European Cervantes Foundation, wordt gevestigd te Stratford-upon-Avon. De geboorteplaats van William Shakespeare. Zodra een Belgische paragraaf in dit beleidsplan is ingevuld kan een vestiging in België worden geopend. Hiertoe is op 26 juli 1997 medewerking verzocht van de Belgische Minister President. Tot op heden (14 julio 2005) heeft de Belgische regering hierop nog niet gereageerd. Desalniettemin fungeert het Spaanse Instituto Cervantes in Brussel reeds als zodanig onder de jurisdictie van het Instituto Cervantes Benelux. Voor de werkgroep Spaans in Onderwijs, Onderzoek en Bedrijfsleven van de Radboud Universiteit Nijmegen is hiervoor een schone taak weggelegd. Een Spaanse dépendance kan worden gevestigd in het Malaca Instituto te Málaga. De hoofdvestiging op het vasteland wordt in principe het Palacio de Congresos Costa del Sol in Torremolinos en het aldaar gevestigde GRAN HOTEL CERVANTES.

BEDRIJFSRUIMTE De statutaire vestiging van de Stichting Cervantes Benelux is Amsterdam. Met het oog op een wereldwijde uitstraling van het bedrijf verdient het de voorkeur dat de strategische top, alsmede de European Cervantes Foundation, wordt gevestigd te Stratford-upon-Avon. De geboorteplaats van William Shakespeare. Zodra een Belgische paragraaf in dit beleidsplan is ingevuld kan een vestiging in België worden geopend. Hiertoe is op 26 juli 1997 medewerking verzocht van de Belgische Minister President. Tot op heden (14 juli 2005) heeft de Belgische regering hierop nog niet gereageerd. Desalniettemin fungeert het Spaanse Instituto Cervantes in Brussel reeds als zodanig onder de jurisdictie van het Instituto Cervantes Benelux. Voor de werkgroep Spaans in Onderwijs, Onderzoek en Bedrijfsleven van de Radboud Universiteit Nijmegen is hiervoor een schone taak weggelegd. Een Spaanse dépendance kan worden gevestigd in het Malaca Instituto te Málaga. De hoofdvestiging op het vasteland wordt in principe het Palacio de Congresos Costa del Sol in Torremolinos en het aldaar gevestigde GRAN HOTEL CERVANTES. Bijgeval kunnen ook in samenspraak met de directie van de Baak in NOORDWIJK en DRIEBERGEN sessies worden georganiseerd. Open cursussen kunnen door de divisiemanager van Cervantes Studiecentra in bestaande schoolgebouwen of andere cursuslokaties worden georganiseerd. Bedrijfsinterne trainingen worden verzorgd on the spot, de opleidingstrajecten in externe vergader- en conferentiecentra. Sinds MEI 2011 gaat de belangstelling met name uit naar PALEIS SOESTDIJK.

BUSINESS ACCOMMODATION The business accommodation of the holding company has been established in consideration with the British business partner in Stratford-upon-Avon and Jones Lang Wootton. This has been reported to the British Prime Minister. Residential intensive language courses will start eventually in Slot Groot Engelenburg in Brummen in the Netherlands or in a comparable conference centre.

OFICINA PRINCIPAL La oficina principal del holding ha sido determinado en consideración con la Compañera bretánica y Jones Lang Wootton en Stratford-upon-Avon. Esto ha sido informado al Ministro Presidente británico. Entrenamientos intensivos residenciales comienzan en principio en el Castillo Groot Engelenburg en Brummen o en un centro comparable de conferencias.

En eindigend met 16 maart 2018 om 13:20 Het document Het Licht op Kasteel Landgoed Engelenburg in Brummen is thans voltooid. Het document telt 207 pagina’s en 67377 woorden. Ik ga mij nu wijden aan het dossier Paul Burrell, omdat ik ervan overtuigd ben dat Prinses Diana deze butler in december 1996 opdracht moet hebben gegeven Haar bezittingen veilig te stellen voor ons ons bedrijf. Prettig weekend, John