HULDIGING MEDAILLEWINNAARS OLYMPISCHE WINTERSPELEN, VOETBALINTERLAND NEDERLAND-ENGELAND EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 23 MAART VANAF 1996

14:00 Bezoeken gebracht aan de Targobank voor actualisering persoonsgegevens en Santa Elena voor een aderlating. Vanuit deze achtergrond memoreer ik aansluitend aan mijn bericht NCCS-dagtocht naar de Sierra Nevada onder leiding van Francis Versteeg en mijn documenten d.d. 22 maart vanaf 1993 met  deze beelden mijn gevoerde correspondentie op deze datum vanaf 1996 De ondersteunende taak van Politie en Justitie aan het Instituto Cervantes Benelux1997 Life in The Brewery1998 Afspraken met de Directeur van het instituut Academia Málaga Plus2001 Opmaat naar morgen2004 Sollicitatie2004 Bezoek aan de Graafschap van Heyden2009 Pied-à-terre in Nederland ter attentie van de Heer Johan L.L. Agricola van Kasteel Landgoed Engelenburg in Brummen2010 Spagaat.

En mijn dagelijkse verslaglegging op deze datum vanaf 2002 Colloquium van de Asociación Europea de Profesores de Español in Moskou: Aankomst2003 Ontvangers Generaal voor de Koning van Spanje2005 Instituto Cervantes Benelux Primer Congresista de FIAPE  – 2006 De krachten bundelen2007 Thomas Triebels en Fred Rijntalder2009 Tina Turner in het Gelredome2011 Axel Rosendahl Huber en 2012 Valentijn en Sneek.

Verzonden: “Aan: Leontine Freeve datum: 23 maart 2018 om 15:29 onderwerp: Re: Met het oog op de 35ste verjaardag van de VDSN Hola Léontine, In verband met de VDSN-bespreking van morgen laat ik je weten dat ik gisteren met de Nederlandse Club Costa del Sol met een volle bus op dagtocht ben geweest naar de Sierra Nevada bij Granada. Hierdoor geïnspireerd heb ik besloten een werkstuk te produceren met de vermelding van de naam Granada in al mijn documenten vanaf 1971 tot en met 2012. In het document zal ik ook verbindingen aanbrengen met gerelateerde websites. Hieraan ben ik vandaag begonnen. Ik heb ook gelezen dat de VDSN thans 350 leden kent. Deze kunnen mijns inziens allemaal bij de uitvoering van ons Cervantesproject worden betrokken. De Algemene Ledenvergadering van de VDSN dient hieraan haar goedkeuring te verlenen conform de statuten van de vereniging. Ik ben benieuwd naar de opkomst en de plannen van het bestuur voor de nabije toekomst. Hartelijke groet, John”

“Aan: Francis Versteeg datum: 23 maart 2018 om 18:34 onderwerp: Re: 3 x is scheepsrecht! Nog iets leuks. De excursie van gisteren heeft mij geïnspireerd om al mijn ervaringen inzake Granada van 1971 tot en met 2012 te verwerken in een nieuw werkstuk. Dat kan een lijvig boekwerk worden. Ik ben er vandaag aan begonnen. Eet smakelijk!”