IT’S SUMMERTIME

Na verzending van Nederland-Engeland 0-1, De 35ste verjaardag van de Vereniging Docenten Spaans in Nederland en mijn documenten d.d. 24 maart vanaf 1996 ging rond 10:30 mijn Spaanse mobiele telefoon over. Ik heb niet opgenomen. Vervolgens ging mijn mobiel van KPN over. Het was voormalig NCCS-voorzitter Jan van Holstein. Ik heb hem laten weten dat ik blij ben met het nieuwe voorzittersschap van Wilmar Bliek zodat ik mij nu weer op mijn core business kan richten en ben vervolgens aan het werk gegaan met de vastlegging van mijn dossier inzake Het Licht op Granada. De hiernavolgende communicatie luidt:

“Aan: Jan van Holstein datum: 24 maart 2018 om 16:52 onderwerp: Bedankje Goedemiddag Jan, Bedankt voor jouw telefoontje van vanmorgen. Goed jouw stem weer eens te horen. Nu de NCCS een nieuw bestuur heeft gekregen heb ik besloten mij niet meer inhoudelijk met het beleid te bemoeien. Dat heb ik al jaren gedaan en met jou heb ik steeds een goede persoonlijke relatie gehad. Ik ben met name erg gelukkig met het interview met mij bij mijn veertigjarig ambtsjubileum als eerstgraads docent Spaanse Taal- en Letterkunde op 13 juni 2017 dat jij in De Vliegende Hollander hebt gepubliceeerd. Wel jammer dat er niet meer exemplaren voorhanden zijn dan het enige exemplaar dat ik via de post heb ontvangen. Van de huidige activiteiten van de NCCS ben ik met name ingenomen met de samenwerking die met Francis Versteeg is aangegaan om excursies te organiseren. Zij heeft wel elke maand een reisje in het programma en werkt op een zeer professionele wijze. Afgelopen donderdag ben ik met een volle bus met NCCS-ers mee naar de Sierra Nevada geweest. Mijn hart ligt bij dat soort activititen omdat het ook past binnen de cultuur waarin ik als afgestudeerd hispanist en deskundige op het gebied van management, opleidingen en organisatie-ontwikkeling ben opgegroeid. Hartelijke groet en prettig weekend. John”

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn gevoerde correspondentie op deze datum vanaf 1997 The Educational Programme of Eton College1997 Appointment 1997 Uw kenmerk NM 964/275 (4)1999 Probleemoplossing2001 A Star is born2004 Wit en Paars2004 Jaarvergadering VDSN2010 Terugblik op twaalf jaar samenwerking met Yoyo Olivier.

En mijn dagelijkse verslaglegging op deze datum vanaf Start van Het Colloquium in de MGIMO UniversiteitKoninklijke Driehoek bezoekt Brasilia2005 Terugblik op Witte Donderdag2006 Transparantie2007 Zomertijd een nieuw record2008 Hillary Clinton heeft zich klaarblijkelijk vergistDe workshop van vanavond2011 Grote bedrijven en Eerste depot handelsmerk tien jaar verlengd.

Verzonden: “Aan: Marc van Hoorn datum: 25 maart 2018 om 19:57 onderwerp: Rafael del Moral Hola Marc, Bedankt voor het gezellige gezelschap van vandaag. Volgens afspraak stuur ik je hierbij enkele opnames die ik in de loop der tijd van mijn goede vriend en huidige Presidente van de Asociación Europea de Profesores de Español Rafael del Moral heb gemaakt: 2015072401 Burgos Rafael del Moral2015072402 AEPE Burgos Rafael del Moral Segunda Parte2016072602AEPE Palencia Rafael del Moral Introducción por Luis Chirinos  – 2017072405 Las Palmas de Gran Canaria Rafael del Moral Introducción por Hartmut Stoesslein2017072406 Rafael del Moral Continuación. Ik ben ervan overtuigd dat het je zal interesseren. Prettige avond, John”