COMMUNICATIE MET FREEMONT CYPRUS, MIJN DOCUMENTEN D.D. 29 MAART VANAF 1996 EN HET LICHT OP KARIN DE WINTER

Aansluitend aan de verzending van Mijn documenten d.d. 28 maart vanaf 1997 en samenwerking Vereniging Docenten Spaans in Nederland VDSN met La Asociación de Escuelas de Español en Andalucía AEEA aan de voormalige statutair directeur van het VNO/NCW Managementcentrum deBaak CC Pia Dijkstra, de secretaris/penningmeester van de Stichting Cervantes Benelux, de presidenta ad-interim/voorzitter, secretaria/secretaris en tesorera/penningmeester van de Vereniging Docenten Spaans in Nederland, Frandalucía, Ioannis Massonos heb ik vanmorgen een saunabezoek gebracht aan Hotel Amaragua. Daar had ik en prettig gesprek met een gepensioneerde in Montemar woonachtige heer uit Finland en hem in dat gesprek laten weten dat ik mij zelf beschouw als de “widower of the Princess of Wales” en hem daarbij de achterliggende gedachte uitgelegd. In dit verband zond ik Iohannis Massonos op Cyprus gisteren ook dit bericht:

“28 maart 2018 om 23:53 onderwerp:  Re:KYC – Due diligence – CYSEC requirements De enige transactie die thans plaats dient te vinden is de overdracht van de nalatenschap van The Late Princess of Wales aan Instituto Cervantes Ltd. That’s All!”

Ontvangen: “van: Ioannis Masonos datum:  29 maart 2018 om 07:16 onderwerp: RE: KYC – Due diligence – CYSEC requirements Beste John ‘We require a utility bill (gas, water, elec, landline telephone, council tax) NOT older than 3 months, in your name from your private residence address.’ We hebben een scan nodig van een water-rekening of electriciteit of gas. Kan van alles zijn. Dit is om te bewijzen dat uw adres inderdaad is: Roquedal 17 Bloque C 704 29620 Torremolinos, Malaga Kind Regards, Met vriendelijke groet, Ioannis Masonos”.

Daartoe heb ik hem mijn laatste rekening van Aguas de Torremolinos d.d. 9-02-2018 gestuurd. Zijn reactie: “Dear John, Your KYC is complete! Thank you very much. Kind Regards, Met vriendelijke groet, Ioannis Masonos Manager Customer Service”

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn gevoerde correspondentie op deze datum vanaf 29 maart 1996 Aarzeling ter attentie van het bestuur van de Vereniging van Leraren in Levende Talen29 maart 1996 Inzake brief d.d. 23 juli van Drs T. Breuker aan de voormalige directeur van de Centrale Recherche Informatiedienst29 March 1997 Invitation of the Head Master of Eton College29 March 1997 Your letter of 27 March on behalf of J.E. Lewis of ton College29 maart 1999 Johannes Passion29 maart 2001 Big City29 maart 2004 Wit en paars en rood ter attentie van Liesbeth Halbertsma29 maart 2004 Laatste betaling ter attentie van Peter-Vincent Schuld29 maart 2005 Toledo ter attentie van mijn collega doña Elizabeth Halbertsma29 maart 2005 Eeerste FIAPE-congres in Toledo tet attentie van de Vereniging Docenten Spaans in Nederland29 maart 2006 ADSL-aansluiting op iMac (3) ter attentie van mevrouw Boukje Bügel Gabreëls van Het Net29 maart 2006 Boletín número dos ter attentie van Drs T. Freeve-de Vrijer

En mijn dagelijkse verslaglegging op deze datum vanaf 29 maart 2002 Aanbieding Letters to Diana Princess of Wales aan Valerio Yovenko ter attentie van President Poetin29 maart 2003 Eindspel29 maart 2007 Voorbereiding op mijn terugkeer naar Althorp29 maart 2009 Flower of Scotland29 maart 2010 De ZonnebloemDinsdag 29 maart 2011 If you want me you take me for what I’m worth en Donderdag 29 maart 2012 De koninklijke weg naar Valkenswaard.

15:52 Aangezien ik thans bijzondere belangstelling constateer voor onze voormalige directiesecretaresse heb ik een overzicht geproduceerd met mijn documenten waarin onze voormalige directiesecretaresse Karin de Winter is vermeld beginnend bij 1997-2009 Onderwijs en SpanjeProcuratie directie en eindigend bij Prinsjesdag 2012.