INTERNATIONAAL COLLOQUIUM VAN DE ASOCIACIÓN EUROPEA DE PROFESORES DE ESPAÑOL IN MARRAKESH (MAROKKO), MIJN DOCUMENTEN D.D. 2 APRIL VANAF 1993 EN HET LICHT OP HET DOMPLEIN IN UTRECHT (1)

Programa provisional Lunes 2 de abril Recepción, por la tarde, en el Instituto Cervantes. Avenida de Mohamed V, 114.  Bienvenida: Vino de honor en el hotel Diwane.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik aansluitend aan mijn bericht Twaalfde verjaardag van Emma, afscheid van Jos en Betty van der Sterre, paaslunch NCCS en mijn documenten d.d. 1 april vanaf 1993 mijn gevoerde correspondnetie op deze datum vanaf 2 april 1993 Tussenevaluatie ter attentie van de heer A. Veltman van de ABN-AMRO2 april 1997 The Lucky Number  – 2 april 1997 Application on behalf of Mr J.E. Lewis of Eton College2 april 1997 Ingebrekestelling ter attentie van Bureau Gevers te Diegem2 april 1997 Koersbevestiging ter attentie van Liesbeth Halbertsma2 april 1998 Uw brief van 13 maart 1998 inzake familieonderzoek Van den Broek/Brooke ter attentie van mevrouw G. van den Broek te Hilversum2 april 1998 Elisabeth2 april 1999 Presidents Night2 april 2001 Maximalisatie.

En mijn dagelijkse verslagleging op deze datum vanaf 2 april 2002 Tijssen Accountants en Belastingadviseurs2 april 2003 Buitenkaag/Woubrugge2 april 2007 Hayden Montgomery2 april 2008 The summing up continues2 april 2009 140.000 euro en vijftig rode rozen – 2 april 2010 De Goede Vrijdag van Arnold HeertjeZaterdag 2 april 2011 Algemene ledenvergadering van de Vereniging van Lraren in Levende Talen te Utrecht en Maandag 2 april 2012 Einddoel Paleis Soestdijk.

Communicatie:  aan:  Rafael del Moral Aguilera datum: 2 april 2018 om 15:45 onderwerp: Saludo Hola Rafael, Me doy cuenta de que ahora estás en Marakech. Acabo de escuchar la ponencia del Rey don Felipe en Davos. En inglés. Da mis saludos a todos los participantes del Coloquio. Un abrazo,John

17:50 Na verzending van Een koninklijke Goede Vrijdagaan mijn Inner Circle heb ik de Processie in Torremolinos gefilmd en gesproken met medewerkers van Torremolinos Televisión over mijn interview met Roxanna Panero op 28 januari 2014. Tijdens het doorlezen van mijn documenten d.d. 31 maart vanaf 1993 constateerde ik binnen mijn voormalige cursusplaatsennetwerk bijzondere belangstelling voor Emmen en Hoogeveen.  Het doet mij denken aan een uitspraak van mijn voormalige docente Spaans in die cursusplaatsen in de pauze van de jaarvergadering van de VDSN op het Domplein In Utrecht: “Laat ze maar betalen”. Haar naam was Thea Methorst en is vermeld in Congres Spaanste Utrecht en de Bilderberggroep en Vervolg inzake handelsmerk. In dit verband heb ik mijn brieven en faxberichten geïnventariseerd waarin het Domplein is vermeld. Dit document heb ik getiteld  TWEEDE PAASDAG MAANDAG 2 APRIL 2018 HET LICHT OP HET DOMPLEIN IN UTRECHT (2). Het is 125 pagina’s groot en telt 41.552 woorden. Het begint met Fundación Cervantes Benelux en eindigt met Zaterdag 3 juli 2010 Nieuwe ledendag D66 te Utrecht. In verband met de omvang heb ik er vooralsnog voor gekozen om dit document niet door te communiceren. Voor mij persoonlijk is het een belangrijk referentiekader. Desgewenst kan ik het altijd nog doorsturen.