INTERNATIONAAL COLLOQUIUM VAN DE ASOCIACIÓN EUROPEA DE PROFESORES DE ESPAÑOL IN MARRAKESH, BLANCA CANO GONZÁLEZ EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 6 APRIL VANAF 1996

Viernes 6 de abril Sesiones en la Universidad de Agadir.

Na verzending van Internationaal Colloquium van de Asociación Europea de Profesores de Español in Marrakesh (Marokko), nieuws over La Casa Real Española, mijn documenten d. d. 5 april vanaf 1996 en Het Licht op Le Figaro te Nijmegen ontving ik van voorzitter Blanca Cano González van de sectie Spaans van de Vereniging van Leraren in Levende Talen dit bericht: “21:14 Estimado socio: Para quienes estarán presentes en la Reunión Anual de Socios, os envío aquí la agenda de la reunión de los socios de la Sección de Español y las actas de la última reunión de directiva. Hasta el próximo sábado. Blanca González Presidente de la sección de español Levende Talen Sectie Spaans Vereniging Levende Talen”

Ik citeer uit de Notulen Sectievergadering Spaans. Voorbereiding ALV 3 april 2018 aanwezig: Mónica Lema, Blanca González 7. Plataforma ENLacES Tijdens de Jornada de estudio van VDSN heeft Blanca voorgesteld dat alle instanties die mee temaken hebben met het Spaans (onderwijs) minstens 2 keer per jaar bij elkaar komen. De groep krijgtde naam: Plataforma ENLacES. Para unir a todas las instancias que se relacionan con el españolConsejería, Cervantes, VDSN, uitgevers, auteurs, Universiteiten en Hogescholen, vertegenwoordigersvan Curriculum.nu. De eerste vergadering zal in Juni 2018 zijn.8. Curriculum.nuBlanca en Jos Canton zijn door Curriculum.nu gevraagd om deel te nemen aan een consultatiebijeenkomst. De notulen hiervan zijn in het document “Conceptvisie-procesverslag- en-consultatievragen-Engels- moderne-vreemde- talen” bijgewerkt.”

Ik vind dit een uitstekend initiatief en zond haar deze reactie: “22:06 Querida Blanca, Muchas gracias por esta invitación. Me encuentro en Torremolinos y sigo los desarrollos con mucho interés. Desafortunadamente no puedo venir a los Países Bajos. Mi agenda no me lo permite. Pero te agradezco muchísimo por esta invitación. Te ruego saludar de mi parte a todos nuestros colegas. Un saludo cordial desde Torremolinos John van der Heyden” In dit verband memoreer ik mijn documenten waarin Blanca (Cano) González is vermeld: Woensdag 16 maart 2011 Mijn testament van 1999Zaterdag 2 april 2011 Algemene Ledenvergadering Vereniging van Leraren in Levende Talen te Utrecht18 juni 2011 Gesprek met de voorzitter van Levende Talen ter attentie van de secretaris/penningmeester van de Stichting Cervantes BeneluxZaterdag 15 oktober 2011 MontesinosDonderdag 9 februari 2012 Prinses Máxima in het PaarsWoensdag 21 maart 2012 Tweede dag Nederlands Staatsbezoek aan Luxemburg, Corthea Goeman Borghesius en de Peter Kanis Kweekschool en Zondag 25 maart 2012 Eerste depot handelsmerk tien jaar verlengd.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn gevoerde correspondentie vanaf 6 april 1996 Brief aan de Ambassadeur voor Internationale Culturele Samenwerking ter attentie van Knijff Merkenadviseurs6 april 1996 Uw kenmerk DCV/96/562 gericht aan de Ambassadeur voor Internationale Culturele Samenwerking ter attentie van de Nederlandse minister van Buitenlandse Zaken Mr  H.A.F.M.O. van Mierlo6 april 1996 Erratum ter attentie van Knijff Merkenadviseurs6 april 1996 Uw brief d.d. 18 januari 1996 ter attentie van Burgemeestr Ed D’Hondt van Nijmegen6 April 1997 Fer Boshouwers and Ronald Migo6 april 1997 Security measures (1) ter attentie van Minister Sorgdrager van Justitie van het Koninkrijk der Nederlanden –  6 april 1998 Spanjeproject ter attentie van Prof.Dr. j.G. Knol6 april 1998 Commissariaat ter attentie van Prof.Dr. J.G. Knol6 april 1998 Continuing Story6 april 1998 De achterkant van het gelijk ter attentie van de heer Marcel van Dam te Hulshorst op de Veluwe6 april 1998 De Stoel – ter attentie van de heer Rik Felderhoff in de Lyceumlaan te Zeist6 april 1999 De paarse stropdas6 april 2001 Actie ter attentie van Gran Hermano6 april 2004 Afspraak accountant6 april 2005 Prins Rainier van Monaco overleden.  

En mijn dagelijkse verslaglegging op deze datum vanaf 6 april 2002 Wat is er mis met Paars?6 april 2007 Adreswijziging postgiro en ervaringen met Amway –  6 april 2008 As you like it6 april 2009 Grouw in Friesland6 april 2010 Het kapitaal van de toekomst en het kapitaal van vandaagWoensdag 6 april 2011 Olga Ramos en De Engelenburg in Brummen en Goede Vrijdag 6 april 2012 Zeist.