INTERNATIONAAL COLLOQUIUM VAN DE ASOCIACIÓN EUROPEA DE PROFESORES DE ESPAÑOL IN MARRAKESH, HET LICHT OP TERNEUZEN EN ALITALIA EN MIJN DOCUMENTEN D.D. 7 APRIL VANAF 1997

Sábado 7 de abril Conferencia plenaria, clausura y entrega de diplomas. Comida de clausura.

13:00 Na verzending van Internationaal Colloquium van de Asociación Europea de Profesores de Español in Marrakesh, Blanca Cano González en mijn documenten d.d. 6 april vanaf 1996 aan De voormalige statutair directeur van het VNO/NCW Management Centrum de Baak CC De secretaris/penningmeester van de Stichting Cervantes Benelux, Blanca Cano González heb ik de inloopborrel van de NCCS bezocht. Onze gastzanger was Sebastiaan Duynstee uit Roermond. Hij speelt gitaar en wil ook Spaanse klassieke gitaarmuziek leren. Als leraar heb ik hem Paco Peña aanbevolen. Ik heb voornamelijk geproken met de nieuwe voorzitter Wilmar Bliek over zijn ervaringen als manager bij Shell met een budget van 150 miljoen. Hij is naar zijn zeggen geboren in Terneuzen. In dit verband memoreer ik mijn documenten waarin Terneuzen is vermeld: OntwikkelingenVerzoekVerdere berichtgevingMeeting PointTime for fruitInspirine  – Maand van de waarheidFotolijstDuwtje in de rugGouden EeuwBrief van 28 april 2002The sixth anyyversary of my first engagement after my divorceKoninginnendag 2003Geloof, Hoop en Visie.

Terzake las ik Puigdemont heeft gevangenis verlaten SLEESWIJK – De Catalaanse separatistenleider Carles Puigdemont heeft de gevangenis verlaten. Aanhangers van de politicus hadden zich buiten het detentiecentrum in het Duitse Neumünster verzameld met Catalaanse vlaggen. De Duitse politie arresteerde de ex-premier van Catalonië vorige maand in de buurt van de Deense grens. Hij was onderweg van Finland naar zijn verblijfplaats in België. Spanje heeft een Europees arrestatiebevel uitgevaardigd tegen de politicus. De rechter besloot donderdag dat Puigdemont na betaling van een borgsom van 75.000 euro de afwikkeling van de uitleveringsprocedures buiten de gevangenismuren mag afwachten. Hij moet zich wekelijks melden bij de politie en mag het land niet verlaten. Het gerechtshof oordeelde ook dat Puigdemont in principe aan Spanje kan worden uitgeleverd, maar niet wegens de zwaarste aanklacht die in Spanje tegen hem is ingediend: rebellie of muiterij. Het Spaanse hooggerechtshof overweegt het Europese Hof van Justitie te raadplegen over dat besluit. Een woordvoerster van het Spaanse hof wilde niet toelichten waar dat overleg zich precies op zal richten.

Together againTwaalf jaar Nieuwe EconomieHis Royal Highness The Prince of Wales in St. Jamaes’s PalaceHet Haags Juristen College en de kaagweek ofwel Schavuit van Oranje Deel 3StierDe ontmoetingsavond van 25 maart 2010Op zoek naar een huishoudelñijke hulpPulchriEncaged by Felicia and LeonoreHet orakel van FrigilianaDe kloofAlumnidag Radboud Universiteit groot succes en Bericht voor de Economische Studenten Vereniging Nijmegen

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn gevoerde correspondentie op deze datum vanaf 7 April 1997 Authorization to Lady Diana Frances Spencer, Princess of Wales7 April 1997 Your letter of he fourth of April on behalf of Mr  J.E. Lewis of Eton College  – 7 April 1997 Report 13 to Lady Diana Frances Spencer Princess of Wales – European Cervantes Foundation7 april 1997 Referentie ter attentie van de heer George Görtemöller7 april 1997 Geluksgetal ter attentie van mijn voormalige studiecoördinator7 april 1998 Verzoek aan de verzekeringsdeskundige van Cadans7 april 1998 Ola7 april 1999 Feedback ter attentie van mijn collega Ruud van der Zalm7 april 2000 Gebed zonder Van den Ende7 april 2004 Hoofdlijnen ter attentie van Liesbeth Halbertsma7 april 2005 Koninginnendag in Noordwijk7 april 2005 De Paradox7 april 2006 Regeren is Vooruitzien7 april 2009 Bezoek aan Grouw en Sneek ter attentie van Drs T. Breuker te Groningen7 april 2010 Cervantes Seguros ter attentie van de directie van Centraal Beheer Achmea te Apeldoorn7 april 2010 Opnieuw naar het Lange Voorhout11 april 2010 De International School of Protocol and Diplomacy en het Cervantes Netwerk ter attentie van de heer Gilbert Monod de Froideville.

En mijn dagelijkse verslaglegging op deze datum vanaf 7 april 2001 Beëndiging berichtgeving aan Herman de Koning7 april 2003 Volgend jaar hebben we allebei een bloeiend bedrijf7 april 2007 Prettige Paasdagen –  7 april 2008 The Verdict7 april 2009 Bankzaken7 april 2010 Ferguson en Van GaalDonderdag 7 april 2011 Water en Zaterdag 7 april 2012 Licht op het Prinses Diana Stadion tussen Arnhem en Nijmegen.

18:00 Na verzending van bovenstaand bericht aan de voormalige statutair directeur van het VNO/NCW Management Centrum de Baakzag ik op de Nederlandse televisie De Rijdende Rechter vanuit Slot Zeist. Ik constateerde een opmerkelijke parallel in de uitspraak van John Reid met hetgeen ik hieronder heb beschreven inzake de voormalige luchtvaartproblematiek met Alitalia.  Op zondag 29 april 2018 – daags voor Prinsessendag in Fuengirola – vlieg ik namelijk met mijn ‘compañero’ met Alitalia van Athene  naar Málaga. Met een tussenstop in Roma Fiumicino. Vluchtnummers AZ719 en AZ90. Het lijkt wel een voetbalclub uit Alkmaar. In dit verband heb ik een overzicht samengesteld met mijn documenten waarin Alitalia is vermeld beginnend met Gran Hotel Cervantes Centro de gestión empresarial en eindigend met Een bijzondere herdenking. Ik heb geen bezwaar tegen een minderheidsbelang van Alitalia in Koninklijke Luchtvaartmaatschappij Cervantes / Royal Cervantes Airlines / Reales Líneas Aéreas Cervantes.