BRIEF AAN ZIJNE MAJESTEIT DE KONING VAN SPANJE, MIJN OVERIGE DOCUMENTEN D.D. 4 MEI VANAF 1992, ADVOCAATJE GING OP REIS EN HET LICHT OP GROUW IN FRIESLAND

Aan: De voormalige statutair directeur van het VNO/NCW Management Centrum de Baak CC Pia Dijkstra, de secretaris/penningmeester van de Stichting Cervantes Benelux, de secretaris van de Vereniging Docenten Spaans in Nederland

11:15 Na verzending van mijn documenten d.d. 3 mei vanaf 1992  aan Doña Elizabeth Halbertsma CC doña Blanca Cano González, Doña Frédérique Bauer heb ik bezoeken gebracht aan Bartelds Consulting voor de aanvraag van een duplicaat van mijn rijbewijs en de sauna van Hotel Amaragua. Rond 16:00 ben ik ten gevolge van de vermoeiende Griekenlandreis in slaap gevallen. Na te zijn ontwaakt heb ik een half uurtje naar Dokter Deen gekeken en ben om 21:00 opnieuw gaan slapen. Als een Blok ben ik in slaap gevallen.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn gevoerde correspondentie d.d. 4 mei vanaf 1988 met als belangrijkste brief 5 de Mayo de 1995 En Conmemoración del 5 de Mayo a la atención de Don Juan Carlos de Borbón y Borbón Rey de España. Alsmede 4 mei 1993 Drs T. Breuker ter attentie van de gemeentelijke ombudsvrouw te Groningen4 mei 1998 Vacature ter attentie van de Minister van Justitie van het Koninkrijk der Nederlanden4 mei 1998 The People’s Princess ter attentie van de eigenaar van Kasteel Landgoed Engelenburg te Brummen4 mei 1998 The People’s Princess ter attentie van Liesbeth Halbertsma4 mei 1999 Zevende titel voor Noordwijk4 mei 2000 Fusie KPN/Telefónica ter attentie van Mr Gijsbrecht van Amstel (faxbericht)4 mei 2000 Gran Hermano III4 mei 2002 The Red Lion ter attentie van de Lionsclub Maarn-Maarsbergen4 mei 2004 Integriteit.

En mijn dagelijkse versaglegging op deze datum vanaf 4 mei 1992 Reisverslag Spanje 1992: Salamanca don Quijote4 mei 1992 Bezoekverslagen: don Quijote Salamanca4 mei 2001 Inzake Cervantes Helvetia Seguros4 mei 2003 On Her Majesty’s Service – 4 mei 2006 Toegevoegde waarde4 mei 2007 Elizabeth III4 mei 2008 Terug in Torremolinos4 mei 2009 FC Cervantes Vitesse op weg naar Europees voetbalWoensdag 4 mei 2011 Een bijzondere herdenking en Vrijdag 4 mei 2012 Hans Wijers.

10:25 Telefoontje ontvangen van Clínica Milenium inzake onze afspraak op maandag 7 mei 2018 10:30. Het nieuws van vandaag in de Telegraaf: Acties lopen in papieren bij Air France-KLM Door ANP Producties 3 uur geleden in FINANCIEEL Parijs – De stakingen bij luchtvaartmaatschappij Air France drukken duidelijk op het resultaat van Air France-KLM. Het eerste kwartaal van het jaar werd door de luchtvaartcombinatie afgesloten met een operationeel verlies van 118 miljoen euro, waar het tekort een jaar eerder 33 miljoen euro bedroeg. De impact van de stakingen was 75 miljoen euro. De acties bij Air France zijn een hard gelag voor het moederbedrijf, en in het bijzonder KLM. De Nederlandse maatschappij profiteerde in de eerste maanden van het jaar van een sterke vraag naar vliegtickets. De gunstige marktomstandigheden zorgden er voor dat het operationele resultaat van KLM bijna verdubbelde tot 60 miljoen euro. De omzet steeg met 7,4 procent tot 2,4 miljard euro.” Dus nogmaals: Kappen met die Fransen!

15:20 Ik ontving deze week een bericht van een goede vriend van mij dat hij vier dagen heeft gelogeerd in het Hotel Oostergo  in Grouw (ofwel Grou in het Fries) in Friesland. In dit verband memoreer ik mijn documenten waarin Grouw/Grou is vermeld: Gastvrije ontvangst in StiensFundamenteel verschil in handelwijzeVerschillen van inzichten  – Decision DayOperatie DeltaDe nieuwe vrijheidIk heb geen zin om mij voor joker te laten gebruikenTweede Paasdag op De WellenkampOntmoetingen in Het Stadhouderlijk Hof te LeeuwardenHet Instituto Cervantes Benelux is gelanceerdHartoperatiesTrade Marks Examination Report of the Patent OfficeGedachten verspreiden zich snel…Valentijn 1998InitiatiefVan Hof naar HomeOlaKaagweekOranje kaviaarNieuw EuropaGedeelde smart is halve smartVoortgangsrapportageWatermanagementAnthony JuliusMijn 51ste verjaardag in Utrecht en Elton JohnJohannes PassionHermandadZuidenwindAcht en dertigSpaghetti en MacaroniFriesland BoppeHH-HH-90De laatste centHfl. 111.133,60Paars en blondFeliciaNaar de eindstreepNaar Noordwijk terugFC Cervantes GelredomeRegeren is delegeren1992 Bartlehiem Cervantes VictoriaDagboek 011 (Deel 2)  – VaststellingenKoninginnendag 2003 in Olst en DeventerWaardebepaling domeinnaamSteven van ManenI am afraid that this Last Will is not validEeltje Halbertsma in GrouwPacificatieDe ‘beetje integere’ Nijmeegse politiek (1)De ‘beetje integere’ Nijmeegse politiek (2)Reminders IIPlus Ultra (1) – Plus Ultra (2) – Johnny EnglishWerkverslag Spanje 2004.01WendyToevalGelukwensenBil Clinton en CervantesDiana, verhaal van een prinses (Deel 2)Diana, verhaal van een prinses (Deel 3)HartensteinBlauw BloedSunflower PowerAfsluiting dossierElizabethPrioriteit Number OneBrief van 21 april 2008Dilemma’s te lijfBezoek aan Grouw en SneekReisverslag 2009Uw post avn 24 november 2009In Memoriam Hans van Mierlo etc. etc.

Wel uit het oog. Maar nooit uit het HART.