VOORUITBLIK OP HET HUWELIJK VAN PRINS HENRY OP ZATERDAG 19 MEI AANSTAANDE, MIJN DOCUMENTEN D.D. 15 MEI VANAF 1992 EN HET LICHT OP WINDSOR CASTLE EN KENSINGTON PALACE

Na verzending van Diana’s butlers voor de rechter en mijn documenten d.d. 14 mei vanaf 1992 heb ik mij gewijd aan Nieuw Licht in mijn appartement en het doornemen van De Vliegende Hollander uitgave no. 2 2018 40ste jaargang met onder meer een leuk artikel op pagina 35 van de hand van Ds Jos van der Sterre uit Deventer getiteld Ieder is WELKOM. Aanstaande zaterdag treedt de broer van mijn Britse erfgenaam in het huwelijk in St George’s Chapel in Windsor Castle. Naar verluidt wordt het commentaar op de Nederlandse televisie verzorgd door Amber Brantsen. Haar familienaam doet mij automatisch denken aan de Brantsen van der Zyp Stichting. In onderstaand overzicht heb ik mijn documenten geïnventariseerd waarin St George’s Chapel  is vermeld.

Vanuit deze achtergrond memoreer ik mijn correspondentie d.d. 15 mei vanaf 15 mei 1994 Over Leven15 mei 1995 Mijn brief van 29 april 1995 ter attentie van burgemeester Ed D’Hondt van Nijmegen15 mei 1995 Stichting Cervantes Benelux ter attentie van Prof.Dr. M.P.A.M. Kerkhof15 mei 1997 Hofnieuws en voorjaarsverlangen ter attentie van mevrouw Jant de Vries en de heer Van Dijk van Paleis Het Stadhouderlijk Hof te Leeuwarden15 mei 2000 De gele ballon15 May 2002 The Only Legal Truth about Diana – Letter sent to Mr Francis Borge in Gibraltar15 mei 2005 Op dood spoor?15 mei 2006 Tweede brief uit Parijs: La Vérité15 mei 2009 No llores por mi Argentina15 mei 2012 Annulering domeinnamen ter attentie van IS Enterprise te Purmerend15 mei 2012 Annulering domeinnamen ter attentie van Drs M.F.A. van der Heijden.

En mijn dagelijkse verslaglegging op deze datum vanaf 15 mei 1992 Casi nunca recibimos un participante tan inteligente como John15 mei 2001 Constantijn en Laurentien naar Londen15 mei 2002 Dag van de verkiezingen The Only Truth about Diana15 mei 2003 Gibraltar, The Rock15 mei 2007 Timeless heropend15 mei 2010 Día de los Residentes Extranjeros en Torremolinos en Dinsdag 15 mei 2012 Hoe is het toch met Willibrord Frequin?

St George’s Chapel is vermeld in  Support to Lady Diana Frances Spencer Princess of WalesHoni Soit Qui Mal y Pense  – Venture Capital GuideOp hoop van zegenFifty red rosesReview and PreviewWindsor Castle, Eton College, Frogmore House and the Princess of Wales ConservatoryVerjaardag –  DianaHoroscoopTJ/RT 012/4 97 058Veiling 27 mei 1998Continuing story –  FergieOver de grenzen heenCanterbury TalesPoppetjesM484 KKGDianaramaGoodwillEuropese ZakenRoyal LoveEuropese ontwikkelingenUitnodigingDe Hertogin van Neerbosch OostRoyal bloodTerugblik en perspectiefLillibet – derde boek verkocht in SeattleRoyal ReviewPromotie en finishing touchReport from The Seventh HeavenThe world is my witnessQuo VadisReis naar Apeldoorn, Wijk bij Duurstede, Buren en DoornenburgBack to basicsAlex en DianaNun komm der Heiden HeilandDuetgroepSantiago de Compostela en Cabo Finisterre –   Marco de Ruyter en The Tudors en Hampton Court   

Ontvangen “datum: 14 mei 2018 om 16:46 onderwerp: Uw webhosting pakket cervantes.nu wordt binnenkort naar ons nieuwe webhosting platform verhuisd. Met vriendelijke groeten, Het migratieteam van KPN Internedservices.”

Ik heb al vanaf 2012 geen wijzigingen meer doorgevoerd op cervantes.nu. Maar ik denk dat deze maatregel van belang kan zijn om de complete website te renoveren. Ondertussen kan ik laten weten dat ik inmiddels met de hier woonachtige reisleidster Francis Versteeg uit Bennebroek in de regio Kennemerland een leuk contact heb opgebouwd. Zij organiseert van 5 tot en met 10 november een reis vanaf Madrid naar Ávila, Salamanca, Trujillo  en Toledo. Zo mogelijk doet zij dat samen met Ankie Dobbelman. Haar bedrijf heet Frandalucía en past binnen het profiel van de geplande werkmaatschappij Cervantes Travels.

19:30 Met het oog op het komende het huwelijk van Prins Henry op zaterdag 19 mei aanstaande in Windsor Castle heb ik een overzicht samengesteld van mijn correspondentie waarin Kensington Palace is vermeld beginnend met Support to Lady Diana Frances Spencer Princess of Wales (1) en eindigend met Alles op zijn plaats en Net werk. Die zogenaamde ‘brexit’ zal nog wel zo’n twintig jaar duren vooraleer het zover komt. Eerst dienen alle juridische kwesties te worden opgelost. En voor de goede orde: De naam NIOW-Talen is door mijn voormalige collega’s in 1987 veranderd in Taleninstituut Maarn B.V. Daar heb ik hen nooit en te nimmer toestemming toe verleend.