BERICHTGEVING AAN MR.DRS MARC VAN HOORN, MIJN DOCUMENTEN D.D. 16 MEI VANAF 1992 EN HET LICHT OP AMARAGUA

Dit bericht sluit aan op Vooruitblik op het huwelijk van Prins Henry op zaterdag 19 mei aanstaande, mijn documenten d.d. 15 mei vanaf 1992 en Het Licht op Windsor Castle en Kensington Palace. Mr Drs Marc van Hoorn heeft mij tijdens onze cruise over de Middellandse Zee uitgedaagd om De Waarheid te vertellen door mij te zeggen dat alles wat ik heb meegemaakt en opgeschreven nooit is gebeurd. Daarom zond ik hem gisteren onderstaande berichten: “Marc van Hoorn datum: 15 mei 2018 om 13:54 onderwerp: God save the King 14:07 onderwerp: Re: God save the King P.S. Je hoeft niet te reageren. Her Majesty heeft het laatste woord. Afwachten dus. 21:20 onderwerp: Met het oog op zaterdag Goedenavond Marc, Op 5 augustus 1996 bracht ik voor het eerst een bezoek aan Windsor Castle. Met Mark en Ramon. Ik kocht daar een affiche met de genealogie van de Britse koningen. Vanaf dat moment ben ik daarmee aan het werk gegaan. Een fraaie reportage van dit prachtige kasteel wordt hier gepresenteerd door Fiona Bruce op The Queen’s Palaces – Windsor Castle – 1 of 2. En  22:14 Ik vind dat Charles er wel aan toe is om koning te worden. Tot op heden heb ik een ander standpunt ingenomen. Maar nu vind ik het prima als Hij mijn wensen heeft ingewilligd. Hij heeft een goede indruk bij mij achtergelaten bij zijn bezoek aan Griekenland. Wel opmerkelijk dat je op jouw verjaardag door een duif werd aangevallen op het Syntagmaplein.”

Vanuit deze achtergrond kijk ik naar mijn gevoerde correspondentie d.d. 16 mei vanaf 16 May 1997 Magazine Vorsten and the Government Game16 May 1997 Message for Sergeant David Sharp at Eton College16 mei 1998 ‘Stalking’ ter attentie van Drs T. Breuker te Groningen16 mei 1998 Statuten Stichting Cervantes Benelux (1) ter attentie van de heer M.A.van Gaal van D6616 mei 1999 Royal Love16 mei 2009 De crisis te lijf ter attentie van Drs J.G. Bloem16 mei 2009 De crisis te lijf ter attentie van Liesbeth Halbertsma.

En mijn dagelijkse verslaglegging op deze datum vanaf 16 mei 1992 – Guarda en Almeida16 mei 2001 Nieuw adviesbureau16 mei 2003 Partijen stemmen in met regeerakkoord16 mei 2006 La Vérité16 mei 2007 A Real Gentleman16 mei 2008 Monsterzege para Los ImperialesMaandag 16 mei 2011 Shakira Schyfsma eerste cursiste van het Instituto Cervantes Benelux en Woensdag 16 mei 2012 Spencer. Maar nu houd ik voorlopig weer pas op de plaats.

Vanaf 10:30 tot 12:45 saunabezoek gebracht aan Amaragua. Er was geen water beschikbaar van Aquaservice. Maar één van de lieftallige receptionisten heft mij persoonlijk een transparant plastic Spaans glas helder water aangeboden. Amaragua is vermeld in RoodkapjeWesterterp en AmaraguaCanada, De Koninklijke Weg en Alexander Pechtold –  Diana The MusicalEuropaAmaragua¡España!Alex Oostvogel geen geldPaars en Oranje, Goud, Zilver en BronsO, o Den Haag mooie stad achter de duinenAlexander Pechtold Minister-President van het Koninkrijk der NederlandenHernieuwde aandacht voor de horoscoopVijftiende sterfdag van mijn Britse partnerSleutel 12 en Van Heemstede naar Soestdijk.